David Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 Dobrý den, rád bych slyšel Váše názory na tyto hodinky, mám na mysli značku a model. Jedná se o značku Certina, model DS Pilot. Uvádím, že nejsem znalec hodinek. Možná by jste mi mohli poradit i další varianty od jiných výrobců. Moje požadavky jsou následující: finanční strop 16 000,- Kč celokovové vodotěsnost do 100 m safírové sklo společenské se sportovním vzhledem (nošení práce+volnýčas) preferuji kvůli přesnosti spíše quartz. odkaz: http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/Detail...0541.7159.42.66 Díky za odpověď.
mnovace Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 myslím že sis vybral dobře jako reprezentant výše uvedených kritérii, jde o kvalitní hodinky které nepotřebují téměř žádnou údržbu jen baterie ,sem tam vyleštit a jednou za 3-5let nechat zkontrolovat vodotěsnost certina je slušná firma prodávající za slušné peníze, rozhodně lepší volba než tissot, který se vyrábí ve stejné fabrice dokonce na stejných strojích jen je trochu dražší. Pokud ti jde o sport a přesnost a navíc hodinky nejsou tvé hoby tak jsi na dobré adrese, pro znalce však téměř jakékoli hodinky využívající systém quartz nepředstavují nic zajímavého, ale tobě určitě poslouží i v budoucnu kdy se třeba rozhodneš ds používat na sport a do společnosti zvolíš nějakou mechaniku
David Odesláno 3. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2006 Ahoj, díky za vyčerpávající zhodnocení. Taky si myslím, že pro moje účely jsou velmi vhodné a cena mi přijde také odpovídající. Ale časem bych si rád nějaké pěkné automaty pořídil, přece jenom quartz a mechanika je opravdu rozdíl v určité prestiži.
Kid_A Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 navíc DS Pilot by měly mít šroubovatelnou korunku t.j., tenhle model je objektivně kvalitnější něž většina jeho bratříčků od Tissotů v téhle relaci. Navíc je civilnější něž zamřížované Cascadeury. Certina není špatná volba.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se