cooper2005 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 http://www.pro-myslivce.cz/zbozi/hodinky-a-budiky/lovecke-a-myslivecke-hodinky:1:::1:/
Pavel FK Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Neušil jsem, že něco takového se vůbec vyrábí. Já mám casio riseman a jsou super, ale už jsou trochu složitější. Wengery jsou super.
Dimmu Borgir Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Co se týká hodinek s tématem myslivosti, narazil jsem u nás u hodináře na Vostoky Amphibia, byl na nich myslivec s flintou. Cifr se mi tedy moc nelíbil, ale o železe si myslím, že je více než slušné, vzhledem k ceně hodinek. Ta byla myslím 1600,-, zbytek jistě znáte, automaty s WR 200, plastové sklíčko, rezerva chodu 31 hodin. Měli case typ 060. Prostě stejné, jako tyhle, jen jiný cifr.
Pavel FK Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Cokoliv jen ne divocaka na ciferniku.
Návštěvník Snow Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 Byl jsem pověřen sehnat a koupit nějaké hodinky s mysliveckou tématikou, pro myslivce (tělem i duší), k 50. narozenimám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se