pil.pet Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Jestli jsi z Prahy, nebo kousek, zkus Planeo na Floře, mají tam na vše 50% a myslím, že jsem tam viděl něco podobnýho.. Mají tam Doxy, Tissoty, Citizeny i pár Certin. Ale Casia plnej krám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulanjaroslav Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Hodinky velmi podobne. Hlavny rozdiel je vo velkosti. Certiny-39mm, Hamiltony-43mm. Na velkom zapasti sa certiny stratia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.neznamy Odesláno 1. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Tak jsem se rozhodl pro ty Hamiltony. Jen jsem se chtel zeptat, jestli se da nekde koupit toto zapinani reminku. Chtel bych to original od Hamiltona, ale na stranach to nikde nemaji. A take bych chtel jiny pasek, tak se chci zeptat kde schanite svoje pasky vy. Nejvic by se mi libil pasek jako na techto hodinkach. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 zatial som remene kupil na www.strapshop.cz a maximalna spokojnost.dostal som tu na fore tip na Rios Next (chcel som nieco vodeodolne na plavanie) a remen mi vyhovuje, neviem, ci by sa hodil na elegantnejsi typ hodin ako su tebou vybrane certiny a hamiltony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.neznamy Odesláno 1. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 (upraveno) Pasek jako na techto hodinkach. KLIK Upraveno 1. března 2013 uživatelem mr.neznamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 http://www.strapshop.cz/teletina/hirsch-terra V 1. 3. 2013 v 22:52, mr.neznamy napsal: Pasek jako na techto hodinkach. KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 PS. já jsem sice "hamiltonak", nicmene v tomto konkretnim pripade se mi vice libi ty certiny.... ale proti gustu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se