aneo Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Kolegové, poprosím o radu - léta mi na mobilu fungovalo mobilní zobrazení (IP.Board Mobile) a na PC/notebooku zobrazení normální (IP.Board). Teď ale poslední asi týden jakmile přepnu na mobilu na IP.Board Mobile, tak se mi automaticky přepne toto zobrazení i na notebooku a naopak. Nemáte někdo tip, jak to vrátit zpátky tak, abych na mobilu viděl mobilně (mám Android, nějaké HTC One X) a na notebooku normálně? Doplním, že jsem běžně byl přihlášen trvale jak z mobilu, tak z počítače na svůj účet, prostě všechno fungovalo, až jednoho dne.... Moc díky za jakoukoliv radu, Jiří
aneo Odesláno 15. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2013 (upraveno) Nu, vlastně: - s novou verzí fóra už vše funguje, jak má a- funguje i Tapatalk.. takže to zamykám a jsem spokojený edit: tak buď nevím, jak se zamyká, nebo to tady nejde (znám to jen z vyprávění v sekci prodám), nicméně jsem pořád spokojený Upraveno 15. března 2013 uživatelem aneo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se