mmm3 Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Dobrý den, mám tu po tátovi hodinky Tissot PR 100 autoquartz T 14.1.489.13 Koupené v roce 1998, cca od roku 2001 zavřené v krabici. Bohužel se jim to asi nelíbilo. Zkoušela jsem je mít celý den na ruce v domnění, že se strojek natáhne, ale asi půjde o závadu. Prosím o kontakt na nějakého šikovného hodináře. Všem moc děkuji.
JBernasek Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Odesláno 17. března 2013 Fr.Hanák, Brno, autorizovaný servis.. Já jen doporučuji.. výborné jednání.. Kdysi jsem se bál poslat poštou, ale bez problému...
mmm3 Odesláno 18. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2013 JBernasek: Díky, zkusím jim napsat.
JBernasek Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Není zač. Určitě budeš maximálně spokojená.PR100 autoquartz mám jako druhé Tissoty. Jsou super, maximální přesnost.. cca 1s/měsíc..
mmm3 Odesláno 23. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Hodinky jsem poslala minulý týden, hned druhý den potvrdili přijetí zakázky a dnes přišla kalkulace. Kromě přetěsnění, které bych se bývala divila, kdyby po takové době nebylo třeba, se zjistilo, že odešel kondenzátor (přiznávám, že do této chvíle jsem se o konstrukci toho strojku vůbec nezajímala, ale budu o tom muset něco načíst ). 1. verze kondezátoru už prý nejde sehnat, tak by se tam mohla dát druhá verze, když se vymění i elektroblok. Druhá verze má prý rezervu chodu 100 dnů , původní 100 hodin. Celkově to vyjde i s prací a poštovným na něco přes 3 tisíce Kč, tak to vezmu.
JBernasek Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Tak sláva. Myslím, že to není špatná nabídka; a hodinky budou zase chodit jako nové..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se