Přejít na obsah

Tissot PR 100 autoquartz - servis

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, mám tu po tátovi hodinky Tissot PR 100 autoquartz T 14.1.489.13 Koupené v roce 1998, cca od roku 2001 zavřené v krabici. Bohužel se jim to asi nelíbilo. Zkoušela jsem je mít celý den na ruce v domnění, že se strojek natáhne, ale asi půjde o závadu. Prosím o kontakt na nějakého šikovného hodináře. Všem moc děkuji.

Odesláno

Fr.Hanák, Brno, autorizovaný servis..

Já jen doporučuji.. výborné jednání..

Kdysi jsem se bál poslat poštou, ale bez problému...

Odesláno

Není zač. Určitě budeš maximálně spokojená.

PR100 autoquartz mám jako druhé Tissoty. Jsou super, maximální přesnost.. cca 1s/měsíc..

• po měsíci...
Odesláno

Hodinky jsem poslala minulý týden, hned druhý den potvrdili přijetí zakázky a dnes přišla kalkulace. Kromě přetěsnění, které bych se bývala divila, kdyby po takové době nebylo třeba, :) se zjistilo, že odešel kondenzátor (přiznávám, že do této chvíle jsem se o konstrukci toho strojku vůbec nezajímala, ale budu o tom muset něco načíst :smile_anim:). 1. verze kondezátoru už prý nejde sehnat, tak by se tam mohla dát druhá verze, když se vymění i elektroblok. Druhá verze má prý rezervu chodu 100 dnů :eek: , původní 100 hodin. Celkově to vyjde i s prací a poštovným na něco přes 3 tisíce Kč, tak to vezmu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...