Michal Papoušek Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Dobrý den,chtěl bych zakoupit hodinky Casio EF 565RB-1A. Nalezl jsem se na stránkách jednoho slovenského eshopu. Má s někdo zkušenost s tímto obchodem a má někdo zkušenost s těmito hodinkami? Někde jsem četl, že se vyráběli v Číně padělky, které se dostaly i do Evropy a rád bych takovéto koupi padělku předešel.http://www.inhodinky.sk/index.php/e-shop/124-casio/177-casio-edifice-hodinky/12385-ef-565rb-1a-casio-red-bull-racing--potovne-zdarma Budu vděčný za Vaše názory a zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richard12 Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Inhodinky.sk sú úplne v pohode. Viackrát som tam nakupoval. Väčšina sortimentu Casia je vyrábaná v Číne. Aj na mojich edifice je na dýnku vyrazené "cased in China". V tom eshope padělky nepredávajú. Nemusíš sa obávať! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Papoušek Odesláno 31. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Já mám od Casio model EF-546, takže o výrobě v Číně vím, šlo mi pouze o to, aby se nejednalo o nějaký padělek, který není z oficiální distribuce (měl jsem to lépe napsat). Každopádně mnohokrát děkuji za odpověď! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richard12 Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Ten e-shop je veľmi dobrý. Majú aj kamennú predajňu v Žiline. Rád tam nakupujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borin7 Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2013 To je nějak podezrene levný,když všude se prodavaj průměrně za 7388 kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se