Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

pokukuji po nástupci mých starších Tissotů a zalíbily se mi T014.410.11.057.00. Byl by prosím někdo ochotný věnovat mi chvilku času a usměrnit, kde lze výhodně tyto hodinky zakoupit? (pokukoval jsem i na Ebayi - objevují se tam za docela solidni kačky, ale bojím se fejků)...

Předem díky za tip a za případnou radu jak fejky poznat a kde případně nakoupit.

Lukáš

Odesláno (upraveno)

Napriklad tu mas jedny chrono (ak nutne netrvas na tom modeli v nadpise) na predaj: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59548-tissot-prc-200/?hl=tissot

Napis majitelovi SZ ked tak, najnovsia cenovka je na konci vlakna.

edit: k tym fakom je asi naj  toto: http://forums.watchuseek.com/f62/how-spot-fake-tissot-prc-200-a-339622.html (ale opat sa tyka len chrono verzie)

Upraveno uživatelem flyte
Odesláno

díky za reakci, ale nabízené Tissoty z inzerce se mi moc nelíbí. Mám rád jednoduchost (stačí mi datumovka, nic víc stejně nevyužiju), proto padla volba na mnou zmiňovaný model...

Odesláno (upraveno)

Tento týden jsem koupil po dlouhém vybírání PRC 200 quartz černé, na kůži, bez chrona. Byly za 7000.-  z kamenného obchodu. Na internetu de dají koupit levněji, ale já raději jistotu autorizovaného servisu, záruky atd.

Původně jsem se zde chtěl "pochlubit" ale vím že tyhle hodinky tady moc neuznávají. Jsem z nich ale nadšený, jsou opravdu nádherné. Nejdříve jsem chtěl jen nějaké Festiny nebo Casia ale jak jsem se začal hlouběji zajímat, tak jsem téměř po roce vybral tyhle a dobře jsem udělal.

Upraveno uživatelem Honza S
Odesláno

Nech ti robia radosť... :smile_anim:

Tento týden jsem koupil po dlouhém vybírání PRC 200 quartz černé, na kůži, bez chrona. Byly za 7000.-  z kamenného obchodu. Na internetu de dají koupit levněji, ale já raději jistotu autorizovaného servisu, záruky atd.

Původně jsem se zde chtěl "pochlubit" ale vím že tyhle hodinky tady moc neuznávají. Jsem z nich ale nadšený, jsou opravdu nádherné. Nejdříve jsem chtěl jen nějaké Festiny nebo Casia ale jak jsem se začal hlouběji zajímat, tak jsem téměř po roce vybral tyhle a dobře jsem udělal.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...