volfda Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Tak se pořád dívám na své milované BP a říkám si, jestli bych neměl pořídit ještě nějaký řemen, jsem zároveň posedlý panerista, nejlépe hnědý. Ale pak jsem narazil na TOTO vlákno a napadlo mě, co kdybych je posadil na NATO strap? Samozřejmě černý... Co Vy na to, kolegové magoři? PS. Nemáte někdo tip kde pořídit ten ,,bazmek", kterým se u BPček sundá řemen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Jó, dobrej nápad, doporučím to udělat z bezpečnostního pásu v autě, to bude tak akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 24. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Rozměr je 22mm, to je míň, než u Panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Ja som mal 3717cky na hnedom kozenom nate a dalo sa. Neviem ale ako to bude s bp. Treba skusit podla mna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se