Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dovolim si pridat moje skusenosti s tymto subjektom :)

Moj problem s nastennymi hodinami Seiko (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58110-nastenne-hodiny-quartz-meskanie/)

som bol nuteny dat opravit  v 

Zlatnictví-hodinářství Růžičková                                             

Hlavní třída 486/124                                                                

353 01 Mariánské Lázně    

IČO: 43279104  

post-4368-0-44998300-1367832609_thumb.jpg

Pri odovzdavani hodin som pozadoval vymenu strojceka so zachovanim povodnych ruciciek.  Predavacka si pekne vsetko zaznamela na papierik, predpokladana cena 250kc, pohodicka, Poslu mi dokonca sms, ze hodiny su pripravene k vyzdvyhnutiu. Po 2 dnoch teda prisla smska, radost, nateseny cestou rozmyslam, ze ci si budem musiet kupit novu AA baterku. Rano hned po otvoreni a po vystati mensej fronty som sa dostal na rad. Zaplatil som 250kc, za vymeneny strojcek a dokonca som dostal aj baterku.  :smile_anim:  

Nasledujuci vecer sa ma priatelka z  vedlajsej izby pyta, ze ci uz zacal ten film o 22:30, citajuc chronomag forum kuknem na opravene  hodiny na stene  a vravim este 15min, je len stvrt na jedenast.  :eek: 

15min meskanie za necelych 42hodin. Zvesim hodiny, pozeram sa na strojcek, je mi nejaky povedomy, vstrede malinka puklinka, to nemoze byt nahoda, spomeniem si moje vlakno v sekcii Opravy a 10min vyhladavam na chronomagu a stale nenachadzam, nakoniec po pouziti googlu som vlakno nasiel a tam krasne vyfoteny moj povodny pokazeny  strojcek. Porovnavam ho s mojim uplne novym za 250kc vymenenym strojcekom. Ej bistˇu, hľa ziadny rozdiel.  :furious: 

Nasledujuce rano nesiem hodiny s uctenkou o oprave naspat. Tete predavacke predavam na reklamaciu hodiny ukazujuc fotku strojceka  z chronomagu, ona sa otoci, polozi hodiny na stoj, nieco spravi a vravi mi: ,,Pane, ale to mate nejaku slabu baterku. "   :furious:  :frusty:  vravim, ze taku ste mi dali vy. A ta pani: aha, tak to je nasa, len taka testovacia.  

Vravim jej, ze teda za 250kc ste mi dali vybitu baterku, ze super. 

Vysledok: hodinar sa na to musi pozriet, hodinar chodieva len raz v tyzdni v utorok.  Cize uplne naprd, nakolko moja dovolenka sa konci v nedelu, ked sa vraciam do svajciarska. No nic, si vravim nevadi. 

Po tyzdni som dostal sms o vyzdvyhnuti, poslal som tam poverenu osobu, ktorej som daroval predtym svajciarske hodinky, na ktorych bolo potrebne skratit tah. Takze 2 veci jednou ranou.

Moje nastenne hodiny sa nedaju u nich opravit a vratili mi 50kc :lol2:  :lol2:  :lol2:  a za skratenie tahu hodiniek, ktore u nich neboli zakupene si pytali 300kc, takze boli poslany do pr.de.le. 

Zaver: hodiny mam v CR u znamych, aktualne cakam na postaka s novymi nastennymi hodiny (bude to pecka).   

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...