Kid_A Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 Mám je už skoro rok a staly se z nich pro mě velmi oblíbené all-roundery, kterým nevadí kanclář ani les za městem. Normálně je nosím na gumě Tissot, ale s příchodem jara mě napadlo pár dalších zajímavých variací: 1. na černé kůži s motýlkovou sponou Tissot2. na bond nato strapu3. na ocelovém Tissot tahu. Ještě mě láká Hirsch Carbon nebo hnědý Shell Cordovan od Riosu, tak uvidíme:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
People Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 remene su fakt pekne, ale prepac tie hodinky su neuveritelne.
Kid_A Odesláno 8. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2013 Jsou sverazne to jo, ale spatne urcite ne:) remene su fakt pekne, ale prepac tie hodinky su neuveritelne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se