PanzerBear Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 uz jsem to chtel napsat davno, ale zapomnel jsem. Mozna jeste nekdo z vas, jako ja z detstvi, ma v oblibe casopis VTM (ted se to jmenuje VTM Science). A v poslednim cisle je nekolik stranek venovano leteckym hodinkam. Textu nic moc, ale fotky prekrasne.
NIGHTinGALE Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 uz jsem to chtel napsat davno, ale zapomnel jsem. Mozna jeste nekdo z vas, jako ja z detstvi, ma v oblibe casopis VTM (ted se to jmenuje VTM Science). A v poslednim cisle je nekolik stranek venovano leteckym hodinkam. Textu nic moc, ale fotky prekrasne. A možná se i autor hrdě přihlásí Chodí sem na fórum Ale já budu mlčet jako hrob
Návštěvník Kamil Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 Ale já budu mlčet jako hrob To bych ti doporučoval!
NIGHTinGALE Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 Ale já budu mlčet jako hrob To bych ti doporučoval! Hrob proti mně bude drbna
Návštěvník Kamil Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 Kde je ten článek? Nemůžu ho na jejich stránkách najít.
NIGHTinGALE Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 Kde je ten článek? Nemůžu ho na jejich stránkách najít. VTM číslo 3/2007 (strany 50 až 54). Dostal jsem ho od autora osobně. Heč
Návštěvník Kamil Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 VTM číslo 3/2007 (strany 50 až 54). Dostal jsem ho od autora osobně. Heč Já chci také...
PanzerBear Odesláno 9. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 VTM číslo 3/2007 (strany 50 až 54). Dostal jsem ho od autora osobně. Heč Já chci také... Ty sporilku Bez do trafiky a kup si. Navic se v tom cisle dozvis celou 60ti letou historii VTM, je to totiz jubilejni cislo. Moc krasne ohlednuti za tim, co si lide vysnili pred Xti lety a jaka je realita.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se