JKsro Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Ahoj nabidl jsem mimo foru me MAURICE LACROIX LES CLASSIQUES LC1098 proti Lüm-TEC V3 PHANTOM A prisla mi pro me zarazejici odpoved "LUM-TEC maji mnohem vyssi hodnotu" Opravdu??? Jaky je vas nazor a proc?
Návštěvník Snow Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Odesláno 1. července 2013 (upraveno) Kolego, kolego, nenapadlo Tě podívat se předtím než si pokládal otázku se do ceníku nebo na prodejní portály ? Kdyby si tak učinil, došel by si k tomu, že je cena téměř shodná. A to ještě jen v tom případě pokud budou Lüm-Tec Pahon ve verzi s PVD. Zcela objektivně řečeno, lze silně pochybovat o tom, že mají Lum-Tec mnohem vyšší hodnotu. Otázkou zůstává na kolik si je cení ten který majitel. Problém může být jen v tom , že Maurice Lacroix používá strojek quartz, který pak hodinky v pohledu protistrany neúměrně snižuje. Edit - tady máš odkaz na ceny MAURICE LACROIX LES CLASSIQUES LC1098 - KLIK Lüm-TEC V3 PHANTOM - KLIK Upraveno 1. července 2013 uživatelem Snow
JKsro Odesláno 1. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2013 No prave ja o tom take pochybuji. Jejich cena mi prisla vyrovnana proto jse je nabidl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se