mifon Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Odesláno 1. července 2013 Mám po dědovi hodinky glashuette, nevíte někdo náhodou jak poznat, ze kdy pocházejí?Chci je používat jako oblekovky, poraďte zda je mám nechat vyčisti a seřídit, zkoušel jsem je, rezerva chodu byla cca 34 hodin, a za dobu 30 hodin udělali cca 40 s do mínusu.děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
marecenator Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Odesláno 1. července 2013 ahoj, doporucim hodinarsky atelier Knespl & Majzlik, taktiez som nasiel glashutte po dedovi (s tym rozdielom, ze nesli) a v atelieri mi ich k mojej radosti opravili, vycistili. Pani ma upozornili na to, ze oprava prevysi hodnotu hodin (trhovu), v pripade dedicstva u mna financie neboli natolko rozhodujuce.Moje doporucenie ano - nechaj vycistit, premazat strojcek, puzdro, mozno vymenit sklicko atd. https://www.facebook.com/KnesplMajzlikHodinarskyAtelier
mifon Odesláno 1. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2013 děkuji, btw sklíčko je bez jediného škrábance
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se