Návštěvník admira Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 http://www.barneys.com/Givenchy-Seventeen-Watch/00505028202165,default,pd.html?q=givenchy&index=25 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 (upraveno) Quartzky... divná firma, od které mám vodu po holení... ale líbí se mi, vypadají zajímavě, chtěl bych je vidět naživo.Ale na ruce asi nebudou sedět dobře, nevypadají moc pohodlně. Upraveno 29. července 2013 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 mno, za 800 dolarů, zajímavý počin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Před 10ti lety jsem od nich mel jedny quartz...staly snad papirove 30 v nakupu v Brno Olympia, kde uz ten obchod dááávno není - ke mne sli za 13 nove - a nejhorsi je, ze si NEPAMATUJI ani pocit jaky jsem z nich tehdy mel... IMHO si za 800usd umim predstavit uplne jine veci... Nemam vseobecne rad hodinky "módních domů". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Nemam vseobecne rad hodinky "módních domů".Tve komplexy ale tady niko nezajimaji, vis o tom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Tve komplexy ale tady niko nezajimaji, vis o tom?wtf? a já myslel, že jsme na fóru o hodinkách a nikoliv kabelkách a šatičkách.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 maxipesfik: spatna naladicka? 1. nemyslim si, ze bych zrovna trpel komplexy, 2. svobodný názor je pro Tebe problém, 3. proč já na to vůbec reaguju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Omlouvam se, bylo to nestastne vyjadreni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se