martin3333333333 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Dobrý den, dostaly se ke mě tyto hodinky. Chtěl bych se zeptat znalejších na přibližnou dobu vzniku, jestli netušíte, zda se jedná o zlaté či pouze pozlacené hodinky a případně cca cenu do SZ. Nehodlám je prodávat, pouze mne zajímá o co se jedná. Žádné podobné jsem na internetu nenalezl. Děkuji všem za případné reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin3333333333 Odesláno 8. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Nikdo nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 vem je do atelieru K&M a nech je tam otevrit. Uvidis vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin3333333333 Odesláno 8. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Bohužel nejsem z Prahy, takže to asi nepůjde....jinak díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se