Petr_123 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Nechci se chlubit, chtěl bych jen napsat pár postřehů o výše uvedených hodinkách, než mě opustí:-)V první řadě, ano, jsou hodně podobné Omegám, a proto jsem si je vlastně pořídil, protože na "originály" bohužel nemám. Jinak hoďky jsou velice příjemně nositelné. 39 mm jsem se původně bál a první pocit z nich na zápěstí byl rozporuplný, ale po chvíli mě to přešlo a rychle si na jejich velikost zvykl. Na denní nošení je to naprosto ideální. Hodinky mají C.O.S.C. certifikát a můžu potvrdit, že jsou neskutečně přesné. Popravdě nejpřesnější hodinky jaké jsem doposud měl. Velice se mi líbí vroubkovaný (pruhovaný) ciferník i tvar ručiček. Nebýt koupě nových hodinek, a zamračeného pohledu mé ženy, zůstaly by doma:-) Pár fotek:
People Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 (upraveno) Parada. Cifernik ala moje Mido a ten ja rad. Upraveno 21. září 2013 uživatelem People
Petr_123 Odesláno 21. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Ty Mido se mi libi. Uz jsem je jednou mel v hledacku:-) Jak sviti ta lumi?
Toblin Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 Moc pekne univerzaly, gratuluji!Take mam podobne :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se