villain83 Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Sliny jsem zkoušel jako první:-) Je to takové malinkaté kolečko a jelikož nemám macro objektiv, tak nevím jestli se mi to podaří vyfotit.Jen doufám, že to není nějaká sračka z Vltavy jak jsem dělal fotky. Jinak jde o Sinn UX. Prakticky ani jiné hodinky nemám. Budu to zatím žudlit hadrem na brýle a v noci peřinou a pokud to nepustí, zkusím to pokapat citronem. Než jsem sem před dvěma lety vlez, tak bych si takové titěrné skvrny ani nevšiml. Na původních casiích jsem měl šrám přes celé sklo. Mel jsem obdobnej problem s antireflexem na Fortis Marinemaster,delaly se tam malinkaty kolecka a nez mi doslo,z ceho to je,byla to slusna schyza:-)Na druhou stranu musim rict,ze naslinenym prstem to slo dolu,chtelo to tpelivost,ale slo...pak jsem ho stejne poskrabal a stejne jako Alda jsem ho "lestil" gatema,trikem,ubrouskem..
camel1917 Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 a prave proto je kyselyyyy... zpatky do skoly a supem Beru zpet, spatne jsem si prebral jednu informaci. Citron dle nekterych zdroju pomaha pri prekyseleni zaludku (me treba ano), takze jsem ho logicky a mylne povazoval za zasaditou potravinu (dokonce tuto informaci nekter weby primo udavaji). Wiki me vyvedla velmi rychle z omylu, ktery jsem placl bez overovani faktu
travex Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 To by člověk ani nevěřil, jak zabávné může být vlákno o nějakém fleku na skle. Docela se mi ulevilo, že žádný vnější AR nemám, hned o starost míň.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se