maiq Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Přátelé, prosím vás o bližší identifikaci + dataci hodinek, které jsem dostal od táty, nechal spravit a také je občas nosím. Zhodnocení, zajímavosti, špínu, beru všechno ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Bily Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Dobrý večer, jedná se o Omegy z roku +- 1962, číslo strojku 601, 17 kamenů, nerezové pouzdro, manuální natahování, vodotěsné do 30 metrů (to bych ale raději neověřoval). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Bily Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Jen bych doporučil originální pásek Omega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maiq Odesláno 17. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Wow, to bylo rychlé, děkuji nastokrát! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maiq Odesláno 17. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Originální řemen by byl ideální, tento se mi dost líbil strukturou, proto na ně šel. Z původního zůstala jen přezka s omegou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Bily Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Jen bych se zeptal zda máte i originál krabičku? Tak v záručním listu jsem našel že se prodávaly za 1880,- Kč. Upraveno 17. října 2013 uživatelem Deny.Bily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Kdyz uz ne tah, tak bych sehnal origo 60tkovou sponu Omega... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maiq Odesláno 17. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Krabičku bohužel nemám, tata je rakušák, dostal je od rodičů, když se vyučil, takže ani v Československu kupované nejsou. Prostě je našel v šuplíku a zeptal se mě, jestli je nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maiq Odesláno 17. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Spona by snad měla být původní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Bily Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Tak to závidím :-D mě se nikdo nezeptal. Podle fotografií jsou v dobrém stavu. Mě se Omegy z této doby líbí. Určitě bych je neprodával... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Bily Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Ano, spona je původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maiq Odesláno 17. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Jsou po drobném servisu, pouzdro přeleštěné, sklíčko vyměněné za originál nové, GO strojku. Prodávat je v žádném případě nehodlám je to dárek! Nosím je jako formální oblekovky.A byl to bonusový dárek k třicátinám (k jiným hodinkám :-D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Michale, závidím, jsou fakt pěkný! Děsně prokoukly! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Dobrý večer, jedná se o Omegy z roku +- 1962, číslo strojku 601, 17 kamenů, nerezové pouzdro, manuální natahování, vodotěsné do 30 metrů (to bych ale raději neověřoval). Mohu poprosit o info, odkud jsi tyto informace čerpal? Seamaster 600 se vyrábí od roku 1965, pokud se nepletu.S typem kalibru (601) máš pravdu.Ale jak jsi přišel na WR 30m? To nevím, že to Omega uváděla (ale netvrdím, že ne). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Bily Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Omega to uvádí na svých stránkách. Je tam uveden i rok 1962. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Bily Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Myslím si že v tom má Omega pořádek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Bily Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Ještě pro doplnění... jsou uvedeny v německém katalogu z roku 1963. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maiq Odesláno 18. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Tak to je naprosto perfektní, fotka z katalogu, více jsem si ani nemohl přát. Děkuji, děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se