Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé, prosím vás o bližší identifikaci + dataci hodinek, které jsem dostal od táty, nechal spravit a také je občas nosím.

Zhodnocení, zajímavosti, špínu, beru všechno ;-)

post-27665-0-37271400-1382031250_thumb.jpg

post-27665-0-40529400-1382031261_thumb.jpg

post-27665-0-02489400-1382031275_thumb.jpg

Odesláno

Dobrý večer, jedná se o Omegy z roku +- 1962, číslo strojku 601, 17 kamenů, nerezové pouzdro, manuální natahování, vodotěsné do 30 metrů (to bych ale raději neověřoval).

Odesláno

Originální řemen by byl ideální, tento se mi dost líbil strukturou, proto na ně šel. Z původního zůstala jen přezka s omegou.

Odesláno (upraveno)

Jen bych se zeptal zda máte i originál krabičku? Tak v záručním listu jsem našel že se prodávaly za 1880,- Kč.

Upraveno uživatelem Deny.Bily
Odesláno

Krabičku bohužel nemám, tata je rakušák, dostal je od rodičů, když se vyučil, takže ani v Československu kupované nejsou. Prostě je našel v šuplíku a zeptal se mě, jestli je nechci.

Odesláno

Jsou po drobném servisu, pouzdro přeleštěné, sklíčko vyměněné za originál nové, GO strojku. Prodávat je v žádném případě nehodlám je to dárek! Nosím je jako formální oblekovky.

A byl to bonusový dárek k třicátinám (k jiným hodinkám :-D)

Odesláno

Dobrý večer, jedná se o Omegy z roku +- 1962, číslo strojku 601, 17 kamenů, nerezové pouzdro, manuální natahování, vodotěsné do 30 metrů (to bych ale raději neověřoval).

Mohu poprosit o info, odkud jsi tyto informace čerpal?

Seamaster 600 se vyrábí od roku 1965, pokud se nepletu.

S typem kalibru (601) máš pravdu.

Ale jak jsi přišel na WR 30m? To nevím, že to Omega uváděla (ale netvrdím, že ne).

Odesláno

Tak to je naprosto perfektní, fotka z katalogu, více jsem si ani nemohl přát. Děkuji, děkuji!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...