snake Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 dávám-sice velmi nerad-ale musím:negativní zksušenost vubec nedoporučuji obchodovat pro upřesnění:-na něčem jsme se domluvili,že to porpvé zrušil s tím,že se mu ozval jiný zájemce za víc peněz(i když už jsme byli domluveni)-jsem ještě zkousl a neřešil-ale následný další jeho kontakt -zájemce,kterého upřednostňoval už se neozval a pokud mám tedy zájem já-platí naše první domluva...-nechápu proč,ale večer před předáním opět zrušeno(věděl,že jsme domluveni i po telefonu na předání věci a že to není jen tak-velká vzdálenost,měl jsem domluvené velké auto i kamaráda,který by mi pomohl) a začal mě natahovat na ceně,že pokud přidám tak se dohodneme-prostě naprosto nekorektní jednání-pro jistotu dodávám,že jsem negativ synkovi oznamil i do sms-ky takže to není žádná podpásovka a on to ví..vyjádřit se k tomu může jak chce-kdo bude chtít-formou SZ dám víc podrobnostíDíky za pozornost a dávejte pozor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Dovolil bych požádat touto cestou snakeho, kyž dává negativní zkušenosti na moji osobou , aby uváděl vše tak jak bylo. Co se týče natahování ceny jak uvádí snake výše, není pravda co zde píše. Jenalo se jen o jeden návrh nižší ceny a to když jsem zjistil skutečnosti, které ovlivnily předběžně dohodnutou cenu na kterou jsem přistoupil po návrhu snakeho. Jeho jednání nebylo zrovna taky moc fér, což jsem mu také napsal do SMS.Nikdy jsem nemě problém dodržovat dojednané dohody, ale dosti mě namíchlo tvrzení snakeho, kvůli kterému jsem pak šel u prodávaného skůtru dosti pod cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 argumenty,ktere uvadis jsou nesmyslne a Ty to vis-zrusil si obchod v 9hodin večer před předáním-a snažil si se natáhnout cenu,protože si věděl že mám vše domluvený-ale já myslím že to víš a chytl si se za nos a snažíš se nějak ospravedlnitasi to pro me ztratilo vyznam resit-protoze bych z te veci uz nemel ani radost....proste si uz od Tebe nic nekoupim-ani Ti nic neprodam a je to...ale chtel jsem proste poukazat na to-jak se zdejsi gentleman taky chova-to je cely...diky za pozornost a synkovi preji uspesny prodej jeho veci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Pokud vím, tak předání mělo být až druhý den kolem 11,00 hod. Je zajimavé, že ty už v 21,30 jsi měl dopravu a kamaráda který měl jet s tebou stornovan. A to, že jsem chtěl zýšit cenu o 1000,-Kč, tak víš moc dobře z jakého důvodu. Fakt je ten, že už nemá cenu to řešit. Každý máme svoji pravdu.Tímto také tuto diskuzi uzavirám a respektuji tvůj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se