Murphy97 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 před 2 hodinami, vojt napsal: Tobline, pěkně mě štve, že jsem je prodal: https://forum.chronomag.cz/topic/43101-rado-original/ U nas to bylo na chlup stejne. Zena je prestala uplne nosit (ano, ty ktere jsem postoval ve Tvem vlakne), tak jsem je pred lety prodal. Po case se ji po nich zacalo styskat, tak jsem sehnal stejne a zase ji je koupil . (ano, ruka neni me pani...) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vojt Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Murphy97, to seš na ni hodnej Hlavně, že šly sehnat. Mají děsně osobitej ráz a jsou to hodinky s ksichtem. Prostě Original. Tobline, ať z nich máš radost i nadále.
Toblin Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2020 Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jovani Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Odesláno 23. února 2021 svajciarske hodinky, francuzska cokolada a nozik China ...
DrSlamastika Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Odesláno 23. února 2021 (upraveno) Pridam sa aj ja s jednym vintage kuskom, ktory mi dnes doniesol kurier. Ide o Diastar nejake 70roky, wolfram/tungsten v automate, date, 36mm. Miesto indexov su nejake sklicka a ma krasne zapatinovany kovovy dial a zirkon s plochami, ktore zaujimavo lamu svetlo. Hack na date funguje krasne, dnes aj drzia cas zatial, ale nevie mi niekto povedat, ci maju aj manualny natah, alebo len na pohyb rukov? Na to som este neprisiel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. února 2021 uživatelem DrSlamastika
adam.ra Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Odesláno 23. února 2021 S dovolením přidám také můj dnešní přírůstek. Původně jsem pošilhával právě po keramice, ale když jsem pak viděl tu zelenou na cifru bylo vymalováno. Úplně uhrančivý. Tedy kapitán a zrnka rýže. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
adam.ra Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Ještě přidám jednu fotečku za denního světla. Mělo to být na sluníčku, to se ale nedostavilo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DrSlamastika Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Odesláno 26. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Odesláno 13. března 2021 Dobré Rado vespolek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Odesláno 27. března 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DrSlamastika Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Odesláno 29. března 2021 (upraveno) Ahoj, tieto tvoje diastary maju tiez taky fazetkovy zafir? (tie plôsky) Velmi podarene! Upraveno 29. března 2021 uživatelem DrSlamastika
Toblin Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2021 Ano mají. Je prima ten lom světla v ciferníku. Samozřejmě díky tomu je čitelnost z některých úhlů horší, ale o to zábavnější
DrSlamastika Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2021 vcera sa vratili od hodininara tak ich sledujem a nosim po dome, zatial idu velmi presne. Ale sledujem iba minuty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2021 Jedna upravená Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DrSlamastika Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2021 (upraveno) Zaujimave, ako je Rado nepopularne v nasich koncinach. Cim to je? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. dubna 2021 uživatelem DrSlamastika
adam.ra Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2021 Pravdou je, že třeba u seiko, Orientu, nebo omegy je víc živo . Já ale druhý den na ruce. Asi mi evokují jaro tou zelenou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DrSlamastika Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
adam.ra Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Odesláno 13. května 2021 Dnes jsme se pěkně sešli. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se