Návštěvník cecil Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Někde se jim říká Citizen Tuna, celé řadě 200,300,800 a 1300m, ale známé jsou spíše jako duplex saturation divery od Citizen.At tak nebo tak já jsem rád že se mi je po několikaletém shánění podařilo vůbec koupit.Stav hodinek je jako kdyby byly nové a navíc jsou na orig. tahu mám z nich obrovskou radost, musel jsem je sem dát.Více o nich ve vlákně Citizen jp3020.Po Seiko MM splněný druhý sen.
Návštěvník cecil Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 rozměry 48x16mm titan váha kolem 135 gr oproti MM uplný komár a nosí se velice příjemně.Hodinky jsou z poloviny 90.let,stejně jako celá saturační řada velmi málo vídané a jako nové i značně drahé.
Návštěvník cecil Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 značně drahé na Citizen ..
jordy Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 A kolik bylo v tom akvárku teda vody? Mne se líbí - na 21jewels mají podobné modely kolem 540 USD http://21jewels.com/productsdetail.asp?getproductid=1277&start=31&getbrand=4&getproducttype=0 (rozdíly mezi nimi a tvými neznám). To zas taková perda není.. ( půlka PRŮMĚRNÉHO hrubého měsíčního platu v CZ ).
Návštěvník cecil Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 V akvariu asi 60l ale byl to jejich prvni ponor...No ty 3050 jsou skvělé ale je to celkem masovka ale dobrá,naopak prave ty 3020 byly velmi kratce vyrábene a oproti 3050 nesou označení Saturační.3050 a 3020 mají stejný kalibr i funkce.Za ty prachy bych do nich určitě šel.Titan pouzdro,super lumi a zpracování,navíc v reálu velmi pekné.Videl jsem je u kolegy v oceli a uz je nosi dlouho a je to celkem kus hodinek,vysoké a robustní ale moc pěkné obzvláště na gumě nevypadají zle.V titanu budou vypadat asi více tool...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se