Návštěvník cecil Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Tak jsem toužil po bronzu až jsem se dočkal.Apollony netřeba představovat,nádherné velké chrona,velmi kvalitní zpracování na tuto cen. kategorii.Zajímavá lumi do modra.Bronzová luneta mně nadchla,zatím jsou jen na koženém vintage strapu s titanovou trnovkou,ale v nejbiližší době bych rád ROLKO+nějakého krokouše nebo canvas.Přechodně na mnou oblíbeném Isofráne jsou rovněž fajn..Výška je značná,komínový efekt podobně jako u Seiko MM.Za foto lumi se omlouvám ale nedalo mi to jí sem nedat,ta lumí je prostě pěkná
Petr_123 Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Gratuluji k novým hoďkám. Líbí se mi skládaný ciferník i výměnná luneta. Osobně bych se obával výšky, ale Tobě sednou perfektně.
Sborez Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Krásný, ta kombinace modré a bronzu vypadá ze začátku hodně rozhádaně, ale stačí se chvíli koukat a člověka si ty Steinharty získaj.
Návštěvník cecil Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Chlapi diky,opravdu tyhle hodinky dopručuji všem kdo má rád jak techno design,tak třeba ponorku od Karla Zemana,protože obojí je s nemi možné.Tu ponorku mi s tím bronzovým bezelem a vintage kůží hodně připomínají ale třeba jsem padlej na hlavu..
Návštěvník cecil Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 moc se těším na patinu ale přirozeně žádný vařený vejce,líbí se mi jak se to pomalu mění.P.S. no nevapadají ty Apollony uplně jako ponorka ?zdroj:google
Návštěvník cecil Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 tady je to přesné...zdroj:google
Leviathan Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2013 jasne, Apolony, len na chlpatej ruke:-) Inak videl som ich nazivo u jedneho tunajsieho clena a musim povedat ze v reali ma prijemne prekvapili:-) Su to fakt pekne plesnaky, krajsie ako na fotkach. dobry vyber Jožka.:-) Za mna naj na vintaznom remeni
rsk.web Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2013 Mám je taky jen bez chrona a musím říct že ten bronz s odřenou zlatohnědou kůží je fakt super a už se těším na postupnou patinu mám z nich stejný pocit jako ty :-)
Sedlin Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Gratulace! Skromně tipnu, že ocet je na patinaci lunety vhodnějsí zejména proto, že případné vejce můžeš sežrat :-)
Návštěvník cecil Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Řemen by mněl být od Wotancraft,spona vintage 316l brushed na tvrdo našitá,tedy nešroubovací.Od Wotanu bych zase rad sponu z bronzu ale Rolko je taky velmi dobrá..
stepecken Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 jasne, Apolony, len na chlpatej ruke:-) Inak videl som ich nazivo u jedneho tunajsieho clena a musim povedat ze v reali ma prijemne prekvapili:-) Su to fakt pekne plesnaky, krajsie ako na fotkach. dobry vyber Jožka.:-) Za mna naj na vintaznom remeni Ten člen uz ich nema ale vidí ze robia veľkú radost Jožkovi
Leviathan Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Ten člen uz ich nema ale vidí ze robia veľkú radost Jožkovi AHa, tak je to...:-)
Návštěvník cecil Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 tak zbytek mé hodinkové výzbroje se točí ve windrech zato Šteiny mají žně,dávám zde ještě pár fotek po vaječném experimentu s oxidací bronzu..
Návštěvník cecil Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Ohromně mně baví ty možnosti a experimenty s lunetami a řemeny navíc se budu opakovat ale kvalita hodinek na tuto cenovou relaci spolu s tou variabilitou nemá chybu..
spona Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Pokud ty hodinky nebudu denně nosit a dám je do winderu, na jakou stranu ho mám pustit ( po nebo proti směru hodinových ručiček)
spona Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Nemáte někdo zkušenost s tímto řemenem?Chci si ho koupithttp://www.chronoshop.cz/remeny-steinhart/steinhart-gumovy-remen
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se