Přejít na obsah

Zenith - poraďte.

Doporučené příspěvky

Návštěvník JakubWatches

Líbí se mi více ty s barevnými subcifry, ale ty světlé mohu mít za velmi výodnou cenu.

Takže proto se pořád nemohu rozhodnout. 

Bejt tebou nerozhoduju se dlouho, popravde sel bych pro ty svetle. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zvaž, jestli Ti nebudou vadit ty překrývající se subcifry... jestli má být chrono k něčemu, tak musí být přehledný (a to nejlépe na první pohled). Podle mě tyhle subcifry přehledný nejsou a těžko bych měl v některých případech jasno, kolik chrono vlastně ukazuje...

Naprostá pravda, další věc je, že ta překrývající se oblast je navíc dost často zakryta i ručkami, což to odečítání ještě zhoršuje. Ale ruku na srdce, jak často fakt někdo na chronu něco měří - já si ho spouštím hlavně pro radost a vůbec mi to nevadí. 

Pro ilustraci: 

post-11236-0-90023700-1388668903.pngpost-11236-0-36313500-1388668909.pngpost-11236-0-82171800-1388668913.png

Odkaz ke komentáři

A naživo si ich videl? Lebo tie svetlé vyzerajú naživo výborne. Za mna svetlé bez farbičiek.

Naživo jsem viděl oboje a to vedle sebe. O to je to složitější s rozhodnutím.

Zvaž, jestli Ti nebudou vadit ty překrývající se subcifry... jestli má být chrono k něčemu, tak musí být přehledný (a to nejlépe na první pohled). Podle mě tyhle subcifry přehledný nejsou a těžko bych měl v některých případech jasno, kolik chrono vlastně ukazuje...

Překrývající subcifry mi moc nevadí. Když už chrono používám je to většinou pro měření času do 15 minut. A těch 15 tam je vidět.

Odkaz ke komentáři

Naprostá pravda, další věc je, že ta překrývající se oblast je navíc dost často zakryta i ručkami, což to odečítání ještě zhoršuje. Ale ruku na srdce, jak často fakt někdo na chronu něco měří - já si ho spouštím hlavně pro radost a vůbec mi to nevadí. 

Pro ilustraci: 

attachicon.gifSni?mek obrazovky 2014-01-02 v 14.21.23.pngattachicon.gifSni?mek obrazovky 2014-01-02 v 14.21.18.pngattachicon.gifSni?mek obrazovky 2014-01-02 v 14.21.06.png

tak jsem se zamyslel, kdy jsem vlastne potreboval funkci chrona, a vyplynulo z toho, ze letos ani loni to vlastne nebylo :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...