Návštěvník LukeD Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Dnes jsem ve výloze malého Hanáka zahlédl dva nově vystavené modely Hamilton Field Officer, takže jsem sebral veškerou odvahu a vstoupil. Po prohlédnutí celého krámu jsem poprosil o vyzkoušení těchto hodinek. Bohužel nastalo to, čeho jsem se obával. 44 mm je sice na mou ruku tak akorát, ale ten pásek je prostě (pocitově) hrozně úzký, ač má v tomto případě 22 mm. A to jsou Khaki King ještě o něco menší. Nejhorší je, že fakt nevím, jestli bych si na tak úzký tah zvykl. Možné to je, ale dávat 15 tisíc na to, abych to vyzkoušel, se mi moc nechce. Čím dál víc to tedy vypadá na ty Aviation. I když 24 mm není zase o tolik víc. Chtělo by to samozřejmě také vyzkoušet. Velmi pravděpodobně je problém i v tom, že ty moje současné hodinky mají nestandardní tah, který je dost tlustý, u hodinek má na šířku 30 mm a směrem ke sponě se zužuje na 24 mm. Proti tomuhle "monstru" budou prostě snad všechny normální hodinky vypadat jako "dětské". Takže to stejně asi nakonec budu muset nějak překousnout. Ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cicosk Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 (upraveno) Rozhodnutia, ktorymi si presiel asi kazdy. A vdaka tomuto foru som skoncil pri Breitlingoch... Ale k tomu noseniu na motorke, neviem ci jazdis turistiku alebo sport, ale ako ti tu uz niekto radil, pozor na vysku puzdra. Pri toceni plynom, najma full gas ta to moze obmedzovat, korunka brani uplnemu vytoceniu zapestia a tiez to moze byt pod rukavicami dost nepohodlne. To len par osobnych skusenosti nazbieranych cestou do Chorvatska na Ninji :-DA co sa tyka vyberu skor by som sa priklonil k Hamiltonom, ale len kvoli dizajnu, kvalitovo to je jedno, oboje slusne znacky Upraveno 31. ledna 2014 uživatelem Cicosk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 krtenek: Kéž by tomu tak bylo! Cicosk: Jen aby nedošlo k nedorozumění. Já na motorce nejezdím. U mne je aktuální to horské kolo. Zmiňoval jsem obé, protože jsem o tom četl v jiných vláknech. Takže případné větší otřesy ano, ale plyn na kole naštěstí řešit nemusím. Každopádně i tak díky za postřehy; třebas se budou hodit někomu jinému, kdo to tu čte. Ad Hamilton: Mně se ty Field Officer fakt moc líbily i naživo. Pravda, ten pásek není až taková pecka, jak vypadal na videu, ale pásek se dá (vy)měnit, že ano. Na Khaki King jsem zatím nikde nenarazil a stále mám v plánu si je vyzkoušet, i když jsou o něco málo menší. ? propos, pokud by tu byla dobrá duše z Brna vlastnící Khaki King a ochotná se někde setkat, abych si je mohl pořádně prohlédnout a vyzkoušet, budu za to velmi vděčný (případné kafe či jiný nápoj jde pochopitelně na můj účet). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se