Zbynda Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Ahoj všem,vlastníte někdo z Vás hodinky Laco Atacama? Ve zdejším fóru moc informací není. V zahraničních jsem našel něco málo.. Ocenil bych jakékoliv zkušenosti. Co se vám na nich líbí/nelíbí ap. Předem moc děkuji.. :-)
Sborez Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Zkus uživatele Belkov: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/68711-laco-atacama/?hl=atacama
Zbynda Odesláno 8. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Díky, od něho se je chystám koupit, ale nikdy jsem je na ruce neměl.. Slíbil jsem, že se ozvu až je vyzkouším, ale v příštím týdnu se do Prahy určitě nedostanu a u nás na jihu je asi neuvidím...
Zbynda Odesláno 8. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Opravdu tady není nikdo z okolí Č. Budějovic, Písku ap. kdo by je vlastnil? Za ukázku věnuji láhev dobrého vína.. :-)
Zbynda Odesláno 12. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Tak už je mám doma a jsem spokojen ;-) Tímto bych chtěl poděkovat pánům Akam, Zumda, Kuncák7 a Sborez za ochotu a pomoc při výběru . Díky chlapi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se