RadimNovak Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Po dlouhém váhání jsem si řekl, že se s Vámi začnu konečně dělit se svojí sbírkou :-). Než přidám všechny své poklady, vkládám dnešní přírustek do rodiny. Jedná se o PRIM DIplomat v původním, avšak velmi zachovalém stavu. Dlouho jsem nad Diplomaty váhal, ale i přes malou velikost je to láska na první pohled :-)! Dorazili asi před hodinou , přikládám první mobilní foto :-)!
Honza.manta Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Po dlouhém váhání jsem si řekl, že se s Vámi začnu konečně dělit se svojí sbírkou :-). Než přidám všechny své poklady, vkládám dnešní přírustek do rodiny. Jedná se o PRIM DIplomat v původním, avšak velmi zachovalém stavu. Dlouho jsem nad Diplomaty váhal, ale i přes malou velikost je to láska na první pohled :-)! Dorazili asi před hodinou , přikládám první mobilní foto :-)!Nějak to foto nevidím.
RadimNovak Odesláno 4. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Nějak to foto nevidím.Bohužel se mi nějak nedaří vložit :-(.
gougy Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 neměly by chybět v žádné kolekci československého chronomagora. Gratuluji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se