Návštěvník maxipesfik Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 http://www.zodiacwatches.com/store/Zodiac/en_US/shop/zodiac-watches.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 som rad, ze si sa vratil. Naprv bol snow mimo a potom ty. Vsetko po starom. Tie modre su pekne, ale bohuzial zodiac ma ceny nastavene hodne mimo realitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Tenhle remake staré klasiky je skvělej Já měl kdysi tenhle vintážní kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mclusky Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Paráda. Zodiac mám rád a tenhle odkaz na klasiku se povedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Tenhle remake staré klasiky je skvělej Já měl kdysi tenhle vintážní kousek... Měl??? Jak jsi to mohl prodat, ceny šly pěkně nahoru a blbě se shání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Pekne promo video http://www.zodiacwatches.com/wcsstore/Zodiac/html/en_US/heritage-video.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Dnes jsem narazil nahodne na netu na ty modre a jsou super,jen ta cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Jedny povodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Na skvelom remeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se