Georgeisin Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Dnes bylo krásně, tak jsem vyvětral novou akvizici. Díky kolegovi EDYMI zo Slovenska, jenž byl předchozím majitelem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 19. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Tak ještě večerní momentka u lampičky s novým řemenem od kolegy Anela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skokan2 Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Gratuluji, jsou krásné. Já svůj chronobundus začínám také s Zenem. Tak snad sem brzy dám nějakou fotečku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 pekné jsou, letecké, velké tak akorát, historický look. proč ne:) líbí se mi ale víc na černém řemeni, než na tom perforovaném... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 25. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Ještě dvě s novým řemenem, teď už nikoliv při lampičce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skokan2 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Ja nevim...hodinky krásný...řemen super...ale dohromady mi to taky nějak nesedí.Já právě taky zvažují výměnu řemenu, ale nevím jestli jít do originál Zena nebo nějaké alternativy, třeba do RIOS Chesterfield.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se