Honza 1234 Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Nazdar všem, moje první dražší hodinky. Mám je už pátým rokem, super spokojenost a perfektní plážové hodinky . Jinak super sunburst a lume sice nějak extra nesvítí, ale zase svítí celou noc. A ta přesnost.. Prostě DS precidrive 3
kaktusář Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května prostě certina není moc oblíbená značka... seikařů je oproti tomu násobně víc přitom powermatic v certině je násobně přesnější než např 6r35... prostě seika jsou atraktivnější hodinky 1
dragys27 Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května @kaktusář @Arthur N. Pánové máte moc pěkné Certiny! Když je vidím, nejraději bych si nějaké koupil zase. Certina je má oblíbená značka a kdybych už neměl hodinek tolik (měl na to finance), určitě bych rozšiřoval sbírku o další. Jinak doma už na mě čekají uschované DS-1 Big Date a já se těším na léto až je dostanu. Pak sem samozřejmě dám nějakou tu fotku. 2
Zlý vlk Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května (upraveno) Omlouvám se želvám, že jsem jim včera zapomněl popřát k svátku. edit: a ještě jsem blbec ani nepřehodil datum Upraveno 24. května uživatelem Zlý vlk 6 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se