dragys27 Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna @Arthur N. Gratuluji k prvním Certinám, jsou moc pěkné. Po těchto jsem také v hodinářství koukal, ale holt člověk nemůže mít všechno. Tak ať dělají radost! 1 1
kaktusář Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna před 17 hodinami, dragys27 napsal: @Arthur N. Gratuluji k prvním Certinám, jsou moc pěkné. Po těchto jsem také v hodinářství koukal, ale holt člověk nemůže mít všechno. Tak ať dělají radost! mám podobné pocity... koukám tak nějak obecně po víc certinách... ale bohužel i po víc longinesech nebo-li lonžínkách ..jsou to všechno krásné hodinky... chtěl bych je všechny 1
Arthur N. Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna před 34 minutami, WEIDER napsal: Arthur gratulujem k certinám. Diky, mas je taky hezky
Arthur N. Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna před 21 hodinami, dragys27 napsal: @Arthur N. Gratuluji k prvním Certinám, jsou moc pěkné. Po těchto jsem také v hodinářství koukal, ale holt člověk nemůže mít všechno. Tak ať dělají radost! Dik, snad do žní vydrží a zustanou doma
WEIDER Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna před 5 hodinami, Arthur N. napsal: Zaujímavý farba lumi 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se