Street Glide Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 ...poslední ze serie "srovnávaček",....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Na tohle jsem, Davide, cekal. Bohuzel dekuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 (upraveno) Krásné, posouvá SDDS do roviny speciálů a SD přejímají korunku krále Rolex potápek Edit: aneb cokoliv, co mohlo vadit na SDDS jsme odstranili a přitom zachovali DNA, fakt pecka. Upraveno 19. června 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 SDDS pro mě zůstávají #1 ... na SD se mi nelíbí vystouplé sklo, ale ve srovnání se Suby je naopak SD myslím lepší volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 (upraveno) plast is da best na SDDS mi vadi to vysoke pouzdro v kombinaci s vysokym sklem (ktere je castecne 'zakryte' vyssi lunetou). cekal jsem, ze na 116600 alespon trochu zuzi nozky... nicmene diky tomu vyssimu pouzdru i tak vypadaji nove SD vyvazeneji nez 116610tky... Upraveno 19. června 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 116600 Deepsea by mi utrhly ruku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Neutrhly, DeepSea jsou menší a lehčí než většina Breitlingů či Omega PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaja.j Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 SDDS jsou nej.hodinky,co jsem kdy vlastnil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 dovolim si par fotek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Paráda, díky za srovnání. To jsem (ne)potřeboval vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Výborně, díky za srovnání s SD 43. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Jedna foto Deep sea vs submariner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se