Locque Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Známej z Ameriky mi dovez ukázat dědictví po pradědovi. Bojoval s těmahle hodinkama v 1. sv. válce, pouzdro je z roku 1917, strojek 1916. Ochranej prvek v podobě mřížky na sklíčko byl tehdy dodělávanej na zakázku. Původně byly hodinky údajně určený pro zdravotní sestřičky, který je nosily zavěšený na nemocničním mundůru a úprava na náramkový byla prý v tý době celkem exotická záležitost. Bund strap je remake toho původního, kterej se někdy v polovině min. století rozpad. Chlapík jinak nosí pilotní Hanharty v chronu, tentokrát měl krásný zrepasovaný vintážní Zenithy. Ale nebudu to cpát do "co jste kde viděli" Docela zajimavý, ty hodinky asi musely vidět věci :-/ Foceno narychlo jen mobilem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Super, krásný kousek s historií, díky za sdílení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricek Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 uplne neuveritelne nadherny kousek! Tyto hodinky jsou jednim z pocatku zapestnich hodinek vubec. Souhlasim s tim, ze uz musely videt opravdu strasne moc veci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 4. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Jo, hodinky s příběhem. Něco jako v Pulp Fiction <br /><br />Pochopitelně funkční, ale na rezervu nátahu jsem se nezeptal. Tikot s krásně vysokým tónem...<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Bily Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Krásný kousek historie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misut Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Až z toho jde mráz po zádech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posol Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Nadhera naozaj... mne pripadaju ako hodinky vytiahnute z ponorky kapitana Nema alebo ...prave bezal film capitan amerika a tam tie "futuristicke" pristroje z druhej svetovej ... hmm skoda ze nevedia tie hodinky rozpravat to by sme sedeli s otvorenimi ustami krasa urcite ich treba chranit ako "svaty gral" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Jen ze zvědavosti jsem nakouknul do tohoto vlákna a hned mi spadla čelist. Nádhera, nádhera, kousek, který se jen tak nevidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se