JAJA Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Ahoj kolegové, včera jsem pustil PAM 312 a rád bych je nahradil...zatím jsem rozhodnutý pro 321. Nějaké postřehy či návrhy jiného modelu? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Sice je to už jiná liga, ale co ty 270 tady v prodejní sekci? Když už chceš ten ukazatel rezervy, inhouse a GMT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 19. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 No s myšlenkou na 270 jsem si pohrával také, ale za dvojnásobné peníze (proti 312) asi nebudu mít dvojnásobnou radost. Takže to vidím na 321 a pak hned SDDS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 SDDS chválim, výtečná volba, patří mezi moje favority. O těch 270tkách taky pořád přemýšlím a vidím to podobně, ale zas by to byl splněný sen, tak uvidím. Je to pro mě takový Panerrai vrchol, takže dřív nebo později do nich půjdu. Apropo, co ty nové osmidenní viz PAM 510? Zajímavá cena, zajímavý kalibr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 19. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 510 jsou pěkné, ale nejsem moc na manuál...270 mají vše co mají mít, ale ta cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 (upraveno) Jak jsem psal SDDS jsou super hodinky, mám je rád, ale nestálo by za to pořídit jen jedny, za to ale fakt top...? Nakonec SDDS jsou samozřejmě technicky vychytané, o tom žádná, ale v praxi žádnou hodinářskou komplikaci nemají a nikdo z nás takovou vodotěsnost vlastně nepotřebuje, takže si je kupujeme za šílenou pálku jen kvůli té velikosti... Upraveno 19. července 2014 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 19. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 U SDDS jsem smířený, že "nafouklé suby" o 4mm stojí +100t. Ale nevím jestli se mi to podaří u 312 vs. 270, ikdyž to je o technické vyspělosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Před měsícem jsem řešil úplne to stejne a tech cca 139tis bavíš jsem si nedokázal zdůvodnit Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Myšleno s Pam... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se