Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

tímto prosím o pomoc / radu. Mám v merku pár vintage stroječků, které se mi moooc líbí a na e-bay se pravidelně objevují.

Původem z kapesních hodinek průměr Dm 37 mm (mounting diameter), pokud v náramkových hodinkách, tak second hand na pozici 9, korunka na pozici 3. Je i pár firem, které je již prodávají v náramkových hodinkách, ale buďto se mi nelíbí design, či cena. Sehnat strojek není problém, ale do jakého pouzdra jej usadit?

Šly by do pouzder pro UNITAS, tedy ETA 6497/8, která se na e-bay objevují hojně, když ETA 6497/8 má Dm 36.6 mm? Ha... A teď "babo raď!" Nebo spíš...

Chronopacienti poraďte :whistling:

Takže pokud vás napadá nějaký prodejce / obchod, dejte prosím vědět.

Prolézám e-bay celý den a jsem z toho už na mašli. Nerad bych objednal něco, do čeho strojek nebude pasovat.

Pouzdro si představuji "flígr klasiku" - něco ve stylu Steinhart Nav B Uhr. Nutností je samozřejmě průhled, velikost co nejmenší možnou - mám malou pracku.

A kdyby někdo i poradil, kam se podívat po číselnících, bylo by to dokonalé.

Vzhledem k tomu, že zde je komunita pacientů, kteří solitéry vlastní, či se podíleli na LE Chronomagu, snad se najde někdo, kdo poradí.

ředem dík za rady a názory.

PS: až tak neschopný nejsem a 2 pouzdra a číselníky přímo pro tento typ strojku jsem našel, ale rád bych větší volnost výběru - snad chápete, dík.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...