Deny.Bily Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Před časem jsem si koupil starý reklamní tisk Omega. Od té doby se zajímám o veškeré staré reklamní předměty. Chtěl bych tímto všechny příznivce této značky poprosit o fotky reklamních předmětů, tisků a poutačů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Seamaster Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Ahoj, myslim ze ti bude stacit jedine: http://www.old-omegas.com/
Deny.Bily Odesláno 24. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2014 (upraveno) Děkuji za odkaz. Tyto stránky znám a občas je používám když něco hledám. Jde mi spíš o starší reklamy kterých na internetu moc není. Podařilo se mi koupit tiskovou matrici na tisk reklamy Omega. Ale moc jsem o této reklamě nenašel. Přikládám ilustrační foto. Mám matrici pouze na čb tisk. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. září 2014 uživatelem Deny.Bily
Deny.Bily Odesláno 24. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Zároveň můžu příznivcům Omegy a staré reklamy nabídnout tisk. Plánuji reprint, tak kdyby měl někdo zájem můžete napsat.
Seamaster Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Zajimavy pocin. Jaky format si predstavujes?http://omegaforums.net/threads/any-old-omega-advertisement-posters-out-there.16532/
Deny.Bily Odesláno 25. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Děkuji za odkaz :-) matrice má přesně 140 x 200 mm tak počítám s tiskem na A4. Už jsem si zajistil starý tiskařský lis a v nejbližší době se vrhnu na tisk.
Deny.Bily Odesláno 25. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Matrice na tisk. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se