Návštěvník Snow Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 EDOX ? Chronodakar Limited Edition 2015 zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2014/10/edox-chronodakar-limited-edition-2015.html
gougy Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 "typická pouštní zeleň" ve 45mm, baterkové limitce s malou Rondou uvnitř? Za mě přeháňka...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Máme tu sekci Qurtzové hodinky.
gougy Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Máme tu sekci Qurtzové hodinky.Ale tohle jsou švýcarské quartzové hodinky a ne nějaký čínský shit, co se až zbytečně často na fóru objeví.
Leviathan Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Mne sa viac pacil starsi model tiez quartz, ale nie s takou besnou cenovkou...
StanoBare Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Namiesto už takmer klišovitého vzorku pneumtík na gume, by som skúsil napríklad stručnú mapu etáp Dakaru.
Návštěvník Snow Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Máme tu sekci Qurtzové hodinky.Pěkná hloupost fíku. Jen proto, že nemá Edox jmenovité zastoupení v sekci švýcarské hodinky by si ho šoupl do quartzu. Pokud bychom postupovali přísně podle Tebe, mohli bychom po bok čínského šmejdu, jak trefně poznamenal gougy, postavit třeba Breitling Emergency nebo Citizen Chronomaster. Oboje hodinky těmi nejvyspělejšími strojky. V případě Citizen dokonce takřka referenční quartzový strojek s roční odchylkou několika málo vteřin. Příště prosím o poněkud promyšlnější slova. Dík.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Jo, Klidne to do quartzovych hodinek dej. A je jedno jestli to je Swiss, japan, ci china. Od toho je to quartzova sekce a ne cinska. Tady se resi pouze mechanicke hodinky.
Návštěvník Snow Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 (upraveno) Tady se resi pouze mechanicke hodinky. To je někde v pravidlech ? Tady se řeší značky. Značky s velkým Z Edit - a tak to bylo od začátku. To Ty ovšem s registrací v roce 2011 nemůžeš vědět. Upraveno 2. listopadu 2014 uživatelem Snow
Kid_A Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 proc maji tlacitka a korunku na druhe strane? pri rizeni auta to urcite nebude moc praticke, nebo?
Honza.manta Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Nosím hodinky na pravé a ovládací prvky na trojce mi naopak perfektně vyhovují - o nic s nimi nezachytávám a netlačí mne do zápěstí. Takže tohle pro levorukohodinkové hodnotím jako přínos.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se