Přejít na obsah

hodinky dunhill

Doporučené příspěvky

Jsem vášnivý dýmkař . Kouřím téměř výhradně tabáky Dunhill . Jako tradicionalistovi jsou mi ostatní aktivity a prezentace této firmy jako módní značky podezdřelé . Přesto bych se rád od zasvěcených něco dozvěděl o hodinkách se značkou Dunhill .

P.S. dýmky a hodinky - pochlubte se svými dýmkami

Upraveno uživatelem pavelzvacek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem vášnivý dýmkař . Kouřím téměř výhradně tabáky Dunhill . Jako tradicionalistovi jsou mi ostatní aktivity a prezentace této firmy jako módní značky podezdřelé . Přesto bych se rád od zasvěcených něco dozvěděl o hodinkách se značkou Dunhill .

P.S. dýmky a hodinky - pochlubte se svými dýmkami

Hodinky Dunhill mají Švýcarské, vesměs mechanické strojky (nejspíš ETA). Designově se mi moc nelíbí, více tady: http://www.dunhill.com/en/timepieces

Řekl bych, že jediné co se dnes od Dunhilla "vyplatí" jsou jen ty tabáky (mimochodem dnes vyráběné v Holandsku). Už ani ty dýmky Dunhill nejsou co bývaly... :thumbsdown_anim:

Kouříš Dunhilly? Ty v kulatý krabičce? Výborné latakiové směsi, hlavně Standard Mixture a Mixture 965.

Jinak z mých dýmek:

Savinelli, Peterson, Charatan, Parker, Tao, Jirsa, Hodula

Dobrý kouř! :smile_anim: :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Za ta léta jsem nashromáždil sadu Petersonek první řadu Sherlock Holmes, 1x Dunhill, dokonce věnovanou firmou,Ser Jacoppo pouze jedna druhou mi ukradli a jako raritu ze které nekouřím mám i jednu dýmku který patřila Georgovi Simenonovi autorovi komisaře Maigreta, nějakou tu Jirsovku celkem asi 40 kousků.

Odkaz ke komentáři

Za ta léta jsem nashromáždil sadu Petersonek první řadu Sherlock Holmes, 1x Dunhill, dokonce věnovanou firmou,Ser Jacoppo pouze jedna druhou mi ukradli a jako raritu ze které nekouřím mám i jednu dýmku který patřila Georgovi Simenonovi autorovi komisaře Maigreta, nějakou tu Jirsovku celkem asi 40 kousků.

Tak to je opravdu hezká sbírečka - klobouk dolů! Včetně těch rarit! :smoke:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...