pavelzvacek Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2007 (upraveno) Jsem vášnivý dýmkař . Kouřím téměř výhradně tabáky Dunhill . Jako tradicionalistovi jsou mi ostatní aktivity a prezentace této firmy jako módní značky podezdřelé . Přesto bych se rád od zasvěcených něco dozvěděl o hodinkách se značkou Dunhill . P.S. dýmky a hodinky - pochlubte se svými dýmkami Upraveno 22. června 2007 uživatelem pavelzvacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2007 pochlubte se svými dýmkami Zkusim udelat nejake foto ... Jinak z dymek mam Hapovku, Stanwellku a jednu penovku z Turecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelzvacek Odesláno 23. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2007 Výčet mých dýmek : Jirsa ,2xStanwel,Savinelli,Brebia,Peterson,D.Berlin,Stanislaw,Vauen . Pořídím foto . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2007 Jsem vášnivý dýmkař . Kouřím téměř výhradně tabáky Dunhill . Jako tradicionalistovi jsou mi ostatní aktivity a prezentace této firmy jako módní značky podezdřelé . Přesto bych se rád od zasvěcených něco dozvěděl o hodinkách se značkou Dunhill . P.S. dýmky a hodinky - pochlubte se svými dýmkami Hodinky Dunhill mají Švýcarské, vesměs mechanické strojky (nejspíš ETA). Designově se mi moc nelíbí, více tady: http://www.dunhill.com/en/timepieces Řekl bych, že jediné co se dnes od Dunhilla "vyplatí" jsou jen ty tabáky (mimochodem dnes vyráběné v Holandsku). Už ani ty dýmky Dunhill nejsou co bývaly... Kouříš Dunhilly? Ty v kulatý krabičce? Výborné latakiové směsi, hlavně Standard Mixture a Mixture 965. Jinak z mých dýmek: Savinelli, Peterson, Charatan, Parker, Tao, Jirsa, Hodula Dobrý kouř! :smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2007 Za ta léta jsem nashromáždil sadu Petersonek první řadu Sherlock Holmes, 1x Dunhill, dokonce věnovanou firmou,Ser Jacoppo pouze jedna druhou mi ukradli a jako raritu ze které nekouřím mám i jednu dýmku který patřila Georgovi Simenonovi autorovi komisaře Maigreta, nějakou tu Jirsovku celkem asi 40 kousků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 24. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2007 Za ta léta jsem nashromáždil sadu Petersonek první řadu Sherlock Holmes, 1x Dunhill, dokonce věnovanou firmou,Ser Jacoppo pouze jedna druhou mi ukradli a jako raritu ze které nekouřím mám i jednu dýmku který patřila Georgovi Simenonovi autorovi komisaře Maigreta, nějakou tu Jirsovku celkem asi 40 kousků. Tak to je opravdu hezká sbírečka - klobouk dolů! Včetně těch rarit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 24. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2007 Hodinky Dunhill mají Švýcarské, vesměs mechanické strojky (nejspíš ETA). Jsou to Dubois-Dépraz. Ale mají i quartzy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se