paia Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Mám takový problém a snažím se vymyslet, co s tím. Už druhý originál řemínek od Steinhartů, který nemám ani půl roku, mi začal odcházet: Dá se s tím něco dělat? Začínám uvažovat, že bych si nechal ušít pásek, ale nějak nevím, na kolik by mě přišel a zda je možné, že by mi do něj vsadili kovový kroužek, přezku bych tam pak dal vlastní od Steinů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Asi bych na ty poutka zkusil Loctite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Ja mam cokoladovy od steinu co bol original k mojim hodinkam a po roku aktivneho nosenia nevidim ani naznak toho co ukazujes. Skor je uz pekne prepoteny ale iny wear na nom nevidim (okrem miesta ktore sa prevlieka cez sponu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se