Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

našel jsem při vyklízení bytu tyto hodiny Milus (v příloze).

Na tomto fóru není o této značce žádná zmínka.

Rád bych věděl, jestli mají nějakou cenu. Jestli se dají nějak výhodně prodat atd.

Díky

post-26243-0-36098800-1420240084_thumb.jpg

Návštěvník Snow
Odesláno

Jestli se dají výhodně prodat nebo jakou mají cenu netuším. Do vintage hodinek nedělám. Od toho zde máme odborníky.

Ke značce Milus však mohu podotknout, že se jedná o vyspělou švýcarskou firmu s dlouho historií a perfektními, komplikovanými hodinkami. Zmínky o výrobcích zde na 100% byly. Několikrát jsem o nich osobně psal. Vzhledem k tomu, že jsem však v loňském roce nechal vymazat cca 10000 svých příspěvků i s fotografiemi, patrně o hodinkách zde už nic není nebo si špatně hledal. Přiznávám se, že mně se hledat nechce, omlouvám se.

Odkaz na firmu KLIK

Odesláno

Ty krávo, Milusky, tak to je bomba, ty se dají určitě výhodně prodat. Kua to má někdo štěstí. 

Zkus vyhodneprodanemilus.com

Odesláno
  V 3. 1. 2015 v 12:53, PeKu napsal:

Snow: díky za info.

Ostatní dva: jojo, díky za "kvalitní názory". Kurva, že vám to stojí za to vůbec odepisovat tyhle bláboly.

stojí, nejen způsob Tvého vyjadřování, ale i start formátu "Rád bych věděl, jestli mají nějakou cenu. Jestli se dají nějak výhodně prodat atd." poukazuje na to, že jsi zabloudil na fórum, co není pro Tebe.

Sbazar bude mnohem vhodnější.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...