Nicolas02 Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Pánové... Prosím poraďte mi někdo kde v praze a jejím okolí koupit pěkný a kvalitní kožený řemínek na Citizen Nighthawk BJ7000,případně jaké kdo stím máte zkušenosti nebo ohlasi z okolí..
Nicolas02 Odesláno 31. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Něco jako na přiložených fotkách...
Bonder Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 zkus tady : http://www.strapshop.cz/ nebo na míru http://www.sima-prague.com/cs/index.html
villain83 Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 ty hodinky jsou dost sportovní,takže bych volil něco míň hrubýho,je tu dost šikulů,co šijou,mrkni do foto galerie..
Nicolas02 Odesláno 31. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Děkuju za návrh ale o strapshopu vim jen jsem chtel zajít někam a přímo si vybrat a nechat si to tam rovnou přehodit ale ve finale mi asi nic jiného nezbude...nebo ještě to zakázková výroba ale tam bude asi odlišná cena se obávám ne? Nebo už od nich něco máš?
Bonder Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 no od Šímy zatím nic nemám, ale tady na fóru jsou velmi pozitivní ohlasy. A je to na zakázku, tak to asi bude cenově jinde. Jinak jak píše Villain, určitě něco méně hrubého. Já mám stejný model s hnědým cifrem a koupil jsem u hodináře hnědý řemen s bílým prošíváním, ale byl hrubý pomalu jako pouzdro hodinek a vypadalo to blbě, tak jsem potom objednat raději nový origo řemen i se sponou.
Nicolas02 Odesláno 31. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Ja si taky myslel na nejakou hladkou kuzi ale prave proto jsem chtel nekam kde si vyberu vezmu si hodinky ssebou a podle toho se na miste rozhodnu a koupim...mam i daleko drazsi hodinky ale tyhle mam asi nejradsi a tak sem je chtel omladit no...
Bonder Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 ještě doplním o fotky ať máš představu. foceno mobilem takže žádný zázrak řemen má šířku 24mm. je fakt masivní. Někomu se to líbí, mi více sedí originál, který je decentnější a spona byla taky moc velká
Nicolas02 Odesláno 31. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Dekuju za fotky ale s originalem nemam problem spis jen ze jsem koukal na original stranku citizen pro ČR a tam neni nic jako prislusenství ale mozna nekde jako kde je prodavaji by mi je mohli objednat... Ty tvoje jsou prave pekny a vybocuji z rady tim hnedym zabarvenim a kdyby mi to neprislo moc koupil bych si je i v hnede...
Bonder Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 no stačí je na ofiko stránkách kontaktovat s požadavkem. Já s nimi mám dobrou zkušenost. Když jsem dotazoval origo řemen i cenu tak mi hned odpověděli. Poslali na dobírku a za dva dny byl doma. akorát stál 2000,- označení toho řemene je 59-S5170259. Hodinky na origo řemenu vyfocené nemám, ale je jich plný internet. Jinak já zase pořád přemýšlím, že si je koupím ještě v černém na tahu jako máš ty
Nicolas02 Odesláno 31. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Oni jsou to proste pekny a dobry hodinky a dobre so nosej...nastesti uz nejsou tak drahy ikdyz se daji koupit ty rizeny radiem a tam ta cena malinko stoupa ale Citizen je pro me nej znacka a za tu rad priplatim... Ted jsem uz dvakrat reklamoval Ingersoll za 30tis a pritom mam doma Citizen stary 38roku a jdou jako bych je koupil nove... Jinak dekuju za info a navod...precejen bude original nejlepsi volba.
Bonder Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Tak sem kdyžtak potom přihoď nějaké fota, jak vypadá černý cifr na hnědém řemenu. Na to jsem zvědavý
Nicolas02 Odesláno 31. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Ja uz to prave videl nekde na netu a nebo mozna cuknu a koupim cerny remen a nebo oba uz sem koupil i naradi jen se snim naucit zachazet
Bonder Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 no tak nářadí mě zajímá. Kde jsi koupil a za kolik? Taky se chci naučit si měnit řemeny.
Nicolas02 Odesláno 31. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 taky jsem si rikal ze nepobezim k hodinari pokazde kdyz se prevliknu a budu mit jinou naladu a casem to vidim jako nutnost... Nic mene jsem koupil http://www.conrad.cz/sada-naradi-pro-opravu-hodinek-v-kufriku-bruder-mannesmann-11760.k568478?icc=Search&icn=568478 Nevim jaka je to kvalita ale na vymenu pasku snad staci a je tam dost osicek kdybys to nejak pokazil
ava Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Hodnocení, to zrovna nemá moc dobré. Ale je to jen jeden názor. Také jsem na Conrada koukal. Pak dej vědět, jestli se s tím dá dělat.
Nicolas02 Odesláno 31. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Po pravde mam to od kvetna a jeste jsem to neotevrel ale jak sem psal asi bych si ani netroufnul stim nejak vic pracovat a sundavat treba dynko ale na vymenu remene nebo tahu to snad stacit bude ne?ale rad se poucim a koupim jen nejakou cast naradi misto cele sady pokud to bude nejak zduvodnene...
Nicolas02 Odesláno 31. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 super! díky za tipA neni zac to ja dekuju za info o remenu...
ava Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Po pravde mam to od kvetna a jeste jsem to neotevrel ale jak sem psal asi bych si ani netroufnul stim nejak vic pracovat a sundavat treba dynko ale na vymenu remene nebo tahu to snad stacit bude ne?ale rad se poucim a koupim jen nejakou cast naradi misto cele sady pokud to bude nejak zduvodnene...Myslím, že nemá cenu dál něco kupovat, ale vyzkoušet, to co máš. Myslím, pokud chceš vyměnit řemen, tak na to stačí obyčejný vystěžejkovač, který tam je. Jde o to, aby se při prvním použití neohnul.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se