Harak Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Zdravím, uchvátili mne vzhled hodinek Steinhart Marine, případně Archimede Klassik ve variantě s modrými ručičkami. Poradil by mi někdo hodinářství v Brně, kde by se na ně dalo podívat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 (upraveno) Ahoj, jedině v Praze v Chronoshopu, podivej se na webovky jestli je maj skladem.. EDIT: Jinak oproti těm Archimedům vypadá konkrétně tenhle model Steinhartu mnohem líp.. Upraveno 4. února 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harak Odesláno 4. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Že by se historie opakovala? Před tím jsem sháněl Luminoxy, měli je v jedinném hodinářství v Praze, po pár letech je mají v každém větším městě. Jinak Steinharty se mi také líbí víc + ta modrá kotva, to je nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harak Odesláno 4. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Jinak jaká se dá očekávat přesnost? Aktuálně mám potápky Deep Blue PRO SEA DIVER 1K (Seiko NH 36 24) a tam s přesností opravdu spokojený nejsem, za den udělají +15s a hodinář mi řekl, že je odpovídající kalibru a poladit nejde. Případně kdybych chtěl opravdu přesné hodinky ve vzhledu Steinhart Marine na kolik by mě to vyšlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se