JaRooN Odesláno 11. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Hezký, měl si ale štěstí, že to nebyla straka.Neboj, já bych se s ní popral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Už jsem se dlouho na to chystal a dnes jsem se konečně rozhoupal a objednal toto: Tak snad to bude sloužit podle představ. Viděl jsem to v dílně u mistra Gilberta z JS Watch v Reykjavíku, kde to používal nejen na testování, ale i natahování hodinek, tak jsem se nechal inspirovat a budu mít netradiční winder Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Nějak jsem zapoměl zaznamenávat, co se děje Takže winder funguje na jedničku s hvězdičkou a konečně můžu na ruku vzít i automat bez toho, abych se zdržoval seřizováním Jelikož jsem se poohlížel, co letos k narozeninám, tak jsem si nakonec pořídil jedny vintážní chrona Cimier se strojkem R. Lapanouse. A pořád jsem přemýšlel, co k nim za řemen. Tak jsem nakonec vybral pytona v černo-bílé kombinaci. Sám jsem zvědav, až dorazí, jak k nim bude sedět A na cestě je ještě jedno Seiko překvapení, ale o tom, až tady bude. Na delší dobu to asi budou poslední akvizice, protože nastávají jiné povinnosti a nebude na tiktaky čas ani peníze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Super čtení, díky, že vím, co mě čeká, když se nezačnu hned v zárodku léčit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Mezitím uběhl zase nějaký čas a něco málo se změnilo. Koupil jsem si hodinky, které jsem fakt chtěl. Seiko SKXA33, zvané Black Monster Knight. Nádherné, velké, těžké, úžasná lumi, srovnatelná s Monstrama, ale... Byl k nim krátký tah. Náhradní dílky jsem nesehnal žádnou cestou. Objevil jsem jen jeden tah na prodej a ten byl za tak mrzký peníz, že by se mi cena hodinek zdvojnásobila A tak se nedalo nic dělat, hodinky jsem zase poslal dál i když mi za nima bude asi dlouho líto... A tak bylo potřeba si zase udělat radost. Něco stejně velkého, kdyby to mělo shroud, tak bych se nezlobil. Na tahu, protože mám rád, když cítím váhu hodinek na ruce. A něco, co bude fakt hezké. Jo, a mělo by to mít zase nápis Seiko A tak jsem koukal, přemýšlel, sháněl, až na mě najednou vyskočily modré Sawtoothy ze Singapuru. Stav hezký, tah v plné délce (to už jsem si raději předem ověřil ), luneta sice trochu jetá, barva opadaná, ale to není problém s trochou šikovnosti opravit. Tak jsem je pořídil a čekal. Včera jsem se dočkal. 10 minut práce na lunetě a kuk, už vypadají jako nové P.S. Tah je dost dlouhý, jeden dílek jsem dokonce odebíral, takže chvilku doma vydrží Jo a ještě detail ciferníku, protože ten mě dostává na sluníčku asi nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 27. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 Joo, podzim se hlásí o slovo, všude samé krásné barvy a u mě v bedně jen samá černá a modrá, tak bylo potřeba se přizpůsobit. A tak přibyly do bedny ještě jedny Seiko Sawtooth, tentokrát v barvě Orange Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 Pekne to mas zdokumentovane. Hodinkova promiskuita je vsak u teba slabe slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 27. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 No jo no... Promiskuita. Niečo príde, niečo odíde. Ako v živote. V poslednej dobe som toho dosť popredal, prehodnotil priority a zbavil sa balastu, ktorý som nenosil, len sa na to prášilo. Tak bol čas zase niečo nakúpiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Tak jsem to nějak nemohl zkousnout, že jsem musel ty SKXA33 poslat dál. A tak po pár týdnech včera zase dorazily. Tentokrát teda v NOS stavu a s tahem v plné délce. Po zkrácení na extenzi o jednu dírku přesně sedly na mojí medvědí tlapku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Tak jsem na chvilku završil hledání. Jelikož jsem si nebyl jistý, které Sawtoothy se mi budou líbit nejvíc, dokoupil jsem k modrým a oranžovým ještě černé. Ptát se někoho jiného tady nemělo smysl, muselo to být mé rozhodnutí...Takže je mi jasný, že černé jsou ty pravé a zbylé můžou jít zase do světa Ještě mám rozpracovaný jeden malý projekt s pilovou lunetou na SKX. Jelikož na SKX007 se mi to nezdálo to pravé, tak jsem koupil SKX171 a stříbrnou vložku od Harolda a půjde to na ně. Už jen počkat, až hodinář udělá servis strojku a pak se pochlubím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.