Ohm-Aztec Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Mouvement: Calibre DB2115 Mécanique ? remontage manuelDouble barillet: AutorégulateurBalancier: Silicium/or grisSpiral: Avec courbe terminale plate Syst?me triple pare-chuteRoue d'échappement: SiliciumEmpierrage: 37 RubisFréquence: 28'800 alternances par heureRéserve de marche: 6 joursBoîtier: Titane grade 5 poli et adouci mainDiam?tre: 44 mmÉpaisseur: 11 mmAttaches: Berceaux mobiles courts ou longs en titane grade 5 poli et adouci mainGlace: Saphir avec double traitement antireflet 1800 VickersCouronne: Vissée ? 12h ? réglage en 2 positionsDos: Plein en titane grade 5Cadran: Terminaisons apparentes du mouvement en titane microlight et acier poli mainLecture d?une zone de performance située entre 2h et 3hAiguilles: Acier poli main et bleui ? la flamme ? titane grade 5 adouci mainÉtanchéité: 100mDiam?tre: 30 mmComposants: 262Finitions et décorations: Réalisées ? la main Zdroj: http://www.lacotedesmontres.com/actu/La-montre-De-Bethune-DB20-GS-La-tradition-horlogere-selon-De-Bethune-c-est-d-innover-No_10673.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 nádhera jako vždy,kousky od tohodle brandu mi vždycky zvednou tlak,díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Už když jsem otevíral vlákno s nápisem De Bethune, v hlavě mi znělo "to chceš, to chceš, to by musel být strašnej průšvih od DeB aby ne".Nádhera, jako skoro pokaždé od této značky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se