Core Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 (upraveno) Zdravím všechny chronomág y/ory díky vašim dobrým radám jsem sobě pořídil první chlapské hodinky. Mám je teprve 2. den tak ještě nic nehodnotím jen že se mi fakt líbí co jsem tak stačil z prvního osahání zjistit je že se mírně předchází (do 10s/den) ale nejsou zaběhlé tak nehodnotím. A potom že při otáčením korunkou (je jedno jesli manuální nátah, změna datumu, dne v týdnu nebo seřizování času) se mění odpor který korunka klade. Zpravidla za jednu otáčku tak 1/4 má zvýšený odpor. dělá vám to taky? Postupem času budu přidávat info z používání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. února 2015 uživatelem Core
People Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Tie su velmi pekne. Lahko citaltelne, tenka luneta. Sa divim, ze ich tu nie je viac na fore.
Core Odesláno 27. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2015 (upraveno) Měly by to být poměrně novinky a u nás měly být údajně u Altra fyzicky přítomny jen tyto jedny ale toto info jsem neověřoval. Stejně místní objednávají z ebaye http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80872-hodinky-s-co-nejlep%C5%A1%C3%ADm-pom%C4%9Brem-cenakvalitav%C3%BDkon/page-2 je tam na konci ještě jedna fotka trochu z úhlu jako poděkování za rady. Upraveno 27. února 2015 uživatelem Core
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se