vklatil Odesláno 8. března 2006 Nahlásit Odesláno 8. března 2006 Mate nekdo zkusenost s tímhle e shopem? Libi se mi tam Seiko Chronograph SNA525 a maji ho tam za dobrou cenu.
seko Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 Vcera, tj. 10.4., mi prisly Seiko Scuba Divers Automatic SNM009K1 Objednany 24.3., expedovany 25.3. V Praze byly ze Singapuru za 3 dny, zbytek doby lezely na celnici
vklatil Odesláno 11. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 Díky za informaci. Chystám se objednat nové hodinky.
puma_trin Odesláno 16. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2006 takze jsi s timto shopem nemel zadny problemy? jak tam probihaji platby atd?
seko Odesláno 19. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2006 Platby probihaji pres PayPal... ktery nemam. Resil jsem to pres www.zasilkovasluzba.com, ti za me provedli objednani a nakup. Pote co hodinky obchod zabali a posle (sluzba FedEx), oznami tracking number pomoci kteryho se da sledovat pohyb zasilky. Jak jsem psal, cesta ze Singapuru bez problemu, pak zdrzeni tady na celnici. Celni zalezitosti jsem resil pres Fedex, zaplatil jsem cca 25% navic ke kupni cene Nakonec mi kuryr dovezl balik s hodinkama. Trochu jsem se orosil, kdyz jsem si na fakture precetl CASIO watch, ale uvnitr byly skutecne objednany SEIKA Takze celkove to probehlo az necekane hladce.
marosh Odesláno 19. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2006 Můžu se zeptat Seka na kolik přesně vyšlo clo na model, který sis pořídil v superchronu.com? Ať si můžu udělat obrázek při případné objednávce. Stavají se případy, kdy není clo na hodiny vyměřeno?
seko Odesláno 19. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2006 Za poplatky spojeny se clem jsem platil cca 25% ceny. V tomto je zahrnut poplatek, ktery si vezme FeDex za vyrizeni celnich formalit (je to tusim 360 Kc). Vyhnout placeni cla se da snad domluvou s obchodem, ze balik oznaci "personal gift". V tomto smeru nemohu slouzit osobni zkusenosti. Myslim, ze na jinych mistech tohoto fora se da ohledne cla najit vic.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se