Peta M Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Ahojte, tohle jsou mé první swiss made mechanické hodinky. Chtěl jsem limitku, pořídil jsem si Zeno Watch Basel 4171N-A1. Podle stránek výrobce se jedná o vintage pilotky švýcarských ozbrojených sil. Udělali jich 300, já mám 83. kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Zkusím ještě udělat nějaké exteriérové fotky, jak budu venku a něco mě napadne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Gratulujem. Nech slúžia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BenelliTree Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Gratulace, pěkný začátek...ať tikaji jak mají! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim81 Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 27. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Sleduji jak jdou přesně. Dostal jsem se zhruba na -20s za den. Nevím, jestli to je pro tento strojek obvyklé, snad ano :-) (je tam Unitas UT 6425) Každopádně jsem si všimnul, že je trocha prachu pod sklíčkem. Nevíte, umí to hodináři vyčistit a přetěsnit? Četl jsem tu, že se i vyplatí poslat to přímo Zenu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim81 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Čau, no určitě, pošli to přímo do Zena, zvlášť, když je máš v záruce. Když jsou v záruce, tak zaplatíš jen poštovné tam, práce a cena poštovného zpět je na nich. Napiš asistence Sandře. Mail myslím začíná info@... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim81 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 No a co se týká odchylky, přijde mi to dost. Navíc do mi nudu. Když uz to tam budeš posílat, tak bych jim také napsal, ať se na toto podívají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim81 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Chtěl jsme napsat do mínusu. Ach ten iPad:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 3. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Po posledním měření jsem na 8 sekundách do mínusu za den. Asi jsme si na sebe zvykli Pravidelně je natahuji (vždy ráno), uvidíme kam se s tou přesností dostanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 10. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Pár fotek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.