votek Odesláno 11. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2007 Dobrý den, pomůžete mi prosím s přesnějším určením těchto hodinek? Přibližně rok výroby, kolik vyrobeno, jaký kalibr, sběratelská hodnota? V 70.letech jsem je asi 5 let nosil. Na radu hodináře jsem je po vyčištění odložil, Jsou funkční, mají poškozenou funkci stopek(prasklá součástka). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
A@A Odesláno 11. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2007 Rok vyroby: priblizne 1940 strojcek: 17 jewels, Cal. 22 ( Valjoux ) cena: po kompletnej renovacii cca 1000Euro.
votek Odesláno 11. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2007 Rok vyroby: priblizne 1940 strojcek: 17 jewels, Cal. 22 ( Valjoux ) cena: po kompletnej renovacii cca 1000Euro. Děkuji, to byla rychlá odpověď!
Olda Odesláno 13. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2007 Využil bych tohoto vlákna k dotazu, Mám dvoje Marviny ze 60-tých let, u obou se při seřizování času musí držet korunka povytažená. Je to vada nebo vlastnost?
Návštěvník Snow Odesláno 13. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2007 Využil bych tohoto vlákna k dotazu, Mám dvoje Marviny ze 60-tých let, u obou se při seřizování času musí držet korunka povytažená. Je to vada nebo vlastnost? Pokud povytažeností korunky myslíš to, že ji musíš trošku pootočit proti směru natahování, tak se jedná o vlastnost, strojek nemá hacking, nelze tedy zastavit vytažením korunky.
Olda Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Pokud povytažeností korunky myslíš to, že ji musíš trošku pootočit proti směru natahování, tak se jedná o vlastnost, strojek nemá hacking, nelze tedy zastavit vytažením korunky. Nejde o hacking. Korunka nedrží ve vytažené pozici. Když chci nařídit čas, musím korunku stále táhnout ven. Dělají to oboje hodinky, to mě trochu mate, že by měly stejnou vadu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se