Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ještě bych při tomto výběru (také jsem jím prošel... ale nakonec z toho sešlo) zvážil jeden (a pro mě zásadní) rozdíl: Ten chronograf je větší a těžší. Sice "jen" o 1,5mm na každou stranu, ale díky odlišné váze a tvaru pouzdra může být rozdíl při denním nošení znatelný. Alespoň tedy pro nás hubeňejší... Není pak moc příjemné se každé ráno rozhodovat, jestli půjdou na ruku či ne, protože nejsou příjemné... Ale je to jen subjektivní pohled na věc, prodávají se i hodinky větší, takže to nevadí každému.

Odesláno (upraveno)

Hrozně mě tam vadí to logo Gulf, nebo co to je.. Je to tam tak divně svisle nasázený - typ, výrobce, logo, automatic, vteřinovka..

To weiview : Mám X-Windy, který vážej čtvrt kila, ruku jak sirku a v pohodě.. Myslím, že ten rozdíl bude pocitově minimální..

Upraveno uživatelem New Milis
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
  Kasper napsal:
Mne sa velmi paci tato nova limitka...dnes som ju mal na ruke - je vazne pekna

Pardon, ale víc zkurvit se snad ani nedaly, už jenom logo petrolejářů mi připomíná pěkný pouťák :thumbsdown_anim: :thumbsdown_anim:

Edit: logo Gulf má zůstat tam kam patří, tedy na starý dobrý Ford GT 40

fgt40.jpg

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
  decebal napsal:
Jen počkej až safír dostane ten správný ťukanec. Je odolný proti odření ale poměrně citlivý na "naťuknutí". Mám oboje safír i hesalit, oboje plní funkci OK. Nemluvě o tom, že když se mi na Moonwatch objevil škrábaneček, zjistil jsem, že mi to nevadí, nějaká oděrka je nemůže rozhodit, ostatně jsem si kupoval tyhle hodinky proto, že vydržely cestu na Měsíc a zpět, ne jako nějaký salonní model. A až to bude moc, že neuvidím ciferník, tak to za pár set vyměním.

Obávám se že ti v odhadu ceny nového safírového sklíčka unikla jedna O

Odesláno (upraveno)
  Snow napsal:
Pardon, ale víc zkurvit se snad ani nedaly, už jenom logo petrolejářů mi připomíná pěkný pouťák :thumbsdown_anim: :thumbsdown_anim:

Na tak nádherných hodinkách to vypadá ještě hůře než logo Albert na igelitce, to už snad raději Omegy coaxiál s decentním logem Vítěz Diu Jevíčko na ciferníku

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
  weiview napsal:
Ještě bych při tomto výběru (také jsem jím prošel... ale nakonec z toho sešlo) zvážil jeden (a pro mě zásadní) rozdíl: Ten chronograf je větší a těžší. Sice "jen" o 1,5mm na každou stranu, ale díky odlišné váze a tvaru pouzdra může být rozdíl při denním nošení znatelný. Alespoň tedy pro nás hubeňejší... Není pak moc příjemné se každé ráno rozhodovat, jestli půjdou na ruku či ne, protože nejsou příjemné... Ale je to jen subjektivní pohled na věc, prodávají se i hodinky větší, takže to nevadí každému.

Dík za tip, ale nepatřím k vám hubenějším :D Naopak si myslím, že na mojí ručce bude chronograf vypadat lépe :-)

Odesláno
  Snow napsal:

Edit: logo Gulf má zůstat tam kam patří, tedy na starý dobrý Ford GT 40

fgt40.jpg

Jo, jsou trochu přepláclé, ale musím přiznat, že na tu starší limitovanou edici jsem se také chvilku koukal.

Monaco-big.jpg

Ten obrázek mne ostatně opět dostal ... Jdu si alespoň na Amazonu koupit DVD ...

Návštěvník Snow
Odesláno
  Heim napsal:
Ten obrázek mne ostatně opět dostal ... Jdu si alespoň na Amazonu koupit DVD ...

Ahoj Heime, líbí se mi Tvůj zápal pro věc, podívej se ještě na tento odkaz ve fotogalerii :

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=7420

ještě jedna fotka s Fordem GT 40, slavnostně v cíli

908LH-LeMans69.jpg

Snow

Odesláno
  Snow napsal:
Ahoj Heime, líbí se mi Tvůj zápal pro věc, podívej se ještě na tento odkaz ve fotogalerii :

ještě jedna fotka s Fordem GT 40, slavnostně v cíli

Snow

Jee, tuhle galerii jsem zatim nenasel. Velika krasa. Cim to prosim fotis?

Tyhle vintage obcas vidam na e-bayi v Anglii, ale trochu bych se bal, abych nenarazil na nejake fakes ... Tak radeji opravdu tu modrou klasiku.

Ostatne DVD maji na amazonu za 5 GBP, super.

Odesláno (upraveno)

Heim - gratuluju k vyberu, mas presne stejne uvazovani jako jsem mel ja, akorat ty je chces na kuzi, ja vybiral na oceli - chrono modre, ne-chrono hnede :) Dokonce i u stejneho ebay prodejce. Ja mam jeste chvilku cas, ted si vychutnavam Speedmastery a Monaca budou k 25. narozkam, bohuzel je asi nedostanu darem, ale koupim si je sam :/ Nakonec vyhraly taky modry chrono, akorat jak jsem psal budou na oceli ;) Taky bych je nejradsi mel pres nekoho dovezene primo bez cla a dph, ale i tak je cena okolo 55k prijemnejsi nez nejakych 110k v Praze v kamennem obchode :whistle:

Pokud je budes kupovat od tohoto prodejce, uvitam info o tom jaka je jeho komunikace, spolehlivost atd ;)

Upraveno uživatelem spiderer
Odesláno
  spiderer napsal:
Heim - gratuluju k vyberu, mas presne stejne uvazovani jako jsem mel ja, akorat ty je chces na kuzi, ja vybiral na oceli - chrono modre, ne-chrono hnede :) Dokonce i u stejneho ebay prodejce. Ja mam jeste chvilku cas, ted si vychutnavam Speedmastery a Monaca budou k 25. narozkam, bohuzel je asi nedostanu darem, ale koupim si je sam :/ Nakonec vyhraly taky modry chrono, akorat jak jsem psal budou na oceli ;) Taky bych je nejradsi mel pres nekoho dovezene primo bez cla a dph, ale i tak je cena okolo 55k prijemnejsi nez nejakych 110k v Praze v kamennem obchode :whistle:

Pokud je budes kupovat od tohoto prodejce, uvitam info o tom jaka je jeho komunikace, spolehlivost atd ;)

No ja je darem take nedostanu, takze setrim, setrim.

Prosim Te, nevis nahodou, da se ten kozeny tah vymenit snadno za ocelovy?

110k je neuveritelna cena. Na letisti je maji vetsinou tak kolem 2.5k EU.

Vedet dam, ale nevim, jestli je budu kupovat hned, zalezi, jak se mi povede zaridit si to dodani.

Odesláno
  spiderer napsal:

To není možná, v Details jsem je viděl za bratru 89K... a určitě se to dá ještě usmlouvat.

Odesláno

Heim - vymenit se snadno da, ale kdyz je koupis na kuzi tak myslim, ze dokoupit tah bude celkem nakladna zalezitost, takze bych to udelal spis naopak ;)

midloch, vlasta66 - ja je videl, kdyz jsem utikal vybrat penize na pokutu za botu, na Vaclavaku nahore jak je ten obchod s hodinkama, nevim jak se to jmenuje a tam meli modry na kovu za myslim 109.000,- (samozrejme je mozny, ze jsem se ale blbe podival nebo nevim, ale samotnyho me to v tu chvili prekvapilo protoze mi to prislo jako celkem raketa) :whistle:

Odesláno
  spiderer napsal:
Heim - vymenit se snadno da, ale kdyz je koupis na kuzi tak myslim, ze dokoupit tah bude celkem nakladna zalezitost, takze bych to udelal spis naopak ;)

Děkuji, možná to tak udělám. Kůže se mi líbí víc, ale nevím úplně jistě, jak ji snesu. Nerad bych pak vysolil nějakou pálku za kov. Ty s kovovym tahem jsou totiz od toho sameho prodejce jen o 100 USD drazsi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...