maxs Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 Najskôr krátky príbeh: PayPal mám aktivovaný cca. rok, ale nemám overenú platobnú kartu.Skúšal som to s Tatrabankou - embosovaná MasterCard.PayPal strhne 1,5 EURa, ale štvormiestne číslo na výpise sa nekoná.V banke mi pracovník tvrdí, že PayPal nepozná a ani si nevie predstaviť, ako by mi mohli poslať nejaké číslo. Má niekto PayPalom overenú platobnú kartu z SK banky? Ak áno z ktorej. Ďakujem.
fractal Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 Najskôr krátky príbeh: PayPal mám aktivovaný cca. rok, ale nemám overenú platobnú kartu.Skúšal som to s Tatrabankou - embosovaná MasterCard.PayPal strhne 1,5 EURa, ale štvormiestne číslo na výpise sa nekoná.V banke mi pracovník tvrdí, že PayPal nepozná a ani si nevie predstaviť, ako by mi mohli poslať nejaké číslo. Má niekto PayPalom overenú platobnú kartu z SK banky? Ak áno z ktorej. Ďakujem. ahoj, no ja mam z paypal cez tatrabanku... a stalo sa mi to iste... ze som si vybavil kartu a tiez som pozeral vo vypise a ziadne cislo sa nekonalo... tak som napisal z internet bankingu na podporu a oni mi to cislo poslali...
fractal Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 ešte som zabudol doplnit ze na rozdiel od CR zatial nemozeme prijimat platby na slovensko... takze paypalom mozes len zaplatit...
maxs Odesláno 16. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 2 fractal> Dík za odpoveď.Napísal si na Tatrabanku, alebo PayPal? Inak to o prijímaní peňazí viem.Sme niekde v skupine s Ugandou a Togom.Paypal ešte asi netuší, že sme "ekonomický tiger strednej Európy"
fractal Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 2 fractal> Dík za odpoveď.Napísal si na Tatrabanku, alebo PayPal? Inak to o prijímaní peňazí viem.Sme niekde v skupine s Ugandou a Togom.Paypal ešte asi netuší, že sme "ekonomický tiger strednej Európy" otazku som poslal tatrabanke a to tak ze po prihlaseni do internet bankingu je tam hore tlacitko ze "Kontakt" a tam "moja otazka tatrabanke" po par dnoch mi prislo oznamenie ze mam odpoved v schranke sprav takze po prihlaseni do internet bankingu som nasiel odpoved aj s cislom...
maxs Odesláno 16. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 Už som im napísal.Počkám a uvidím.
odklizec Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 Mam od tatrabanky virtualni visu a vse bez problemu. Dulezite je mit u karty povolene online operace a nezapomenout zadat cvv2 kod. BTW, v dohledne dobe by snad mel byt pro slovensko povoleny uplny paypal, teda i prijem penez..konecne!
maxs Odesláno 14. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2007 (upraveno) Pomaličky postupujeme. Za rok keď zavedieme EURo by sme mohli byť v prvej skupine. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. října 2007 uživatelem maxs
Jaem Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Odesláno 14. října 2007 Ja som skusil do PayPal zaregistrovat svoju Visa Electron od Tatrabanky a funguje to bez problemov.
maxs Odesláno 14. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2007 Ja mám tiež už niečo cez mesiac PayPalom overenú VÚB virtuálnu Visa kartu. Takže to funguje asi cez všetky väčšie banky na Slovensku. Novinka je, že už môžeme na PayPal platby aj prijímať.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se